23948sdkhjf

Genrejste Multiform: Nu har vi de helt rigtige butikker

Grimt minus er blevet til overskud efter et større arbejde med butiksgrenen af køkkenvirksomheden.
Det er stigende efterspørgsel og en stærkere detailkæde, der i de senere år har styrket Multiform i Kibæk ved Herning.

For nylig offentliggjorde køkkenproducenten sit 2015-regnskab, der viste en markant millionforbedring på bundlinjen.

- Selvfølgelig er vi båret frem af, at markedet er blevet større, men vi kan også se, at vi har vundet markedsandele, siger Jesper Sandfeld, som er konstitueret direktør for den Ballingslöv-ejede køkkenfabrik, som i Danmark er i ejerfamilie med køkkenmærkerne Kvik og JKE Design, inventarproducenten 3Bo og bordpladeproducenten DFI-Geisler.

De senere år har været en proces med at finde en rigtige butiksstruktur. Nogle forhandlere er faldet fra og nye er kommet til. I år åbner butik nummer to i London. Der er én på vej i Antwerpen og én i Luxemborg.

Det hører også med, at man i de senere år har lukreret på et større norsk marked og på får år er gået fra to til syv butikker.

- Så vi har åbnet de rigtige butikker på de rigtige steder, og det er både i indland og i udland, at vi har haft glæde af et øget marked, siger Jesper Sandfeld til Wood Supply.

I Kibæk produceres langt størstedelen af Multiforms køkkener. Både låger, fronter og skuffer og korpusser. Hvor andre fabrikker måske har valgt at outsource og købe ind fra store internationale leverandører.

- Vi holder fast i det, så vi selv kan styre kvaliteten hele vejen igennem, siger Jesper Sandfeld.

Som i øvrigt har officiel status som midlertidig topchef og med en baggrund som salgschef i huset. Claus Barrett forlod Multiform 1. januar i år for at drive bordpladefabrikken MarBrè i Haderslev.

Den officielle status er nu, at Ballingslöv søger en administrerende direktør til Multiform i Kibæk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141