23948sdkhjf

Inwido køber endnu en vinduesfabrik på Mors

Outrup Vinduer & Døre med 150 medarbejdere bliver en del af Inwido-koncernen.
Et forestående generationsskifte betyder, at familieejede Outrup Vinduer & Døre i Nykøbing Mors i løbet af de kommende år overtages af Inwido.

Den nordiske vindueskoncern køber i første omgang 25 procent af aktierne, mens de resterende aktier overtages i henholdsvis januar 2018 (65 procent) og januar 2019 (10 procent).

- Outrups vinduer og døre har i høj grad fulgt udviklingen inden for design og energioptimering, og købet forstærker vores produktportefølje samtidig med, at Outrups kompetencer med fordel kan udnyttes på tværs af vores virksomheder i Danmark, siger direktør Asger Drewes Jørgensen fra Inwido Denmark.

Inwido ejer i forvejen KPK Døre & Vinduer med cirka 200 medarbejdere på Mors, og Asger Drewes Jørgensen forventer, at købet vil skabe betydelige muligheder for ekspansion og synergier mellem Inwidos fabrikker.

Fortsætter som hidtil
Outrup Vinduer & Døre blev grundlagt i 1968 af Harry Ringgaard, og det er sønnen Mogens Ringgaard, der nu har besluttet at sælge familiens virksomhed. Han er overbevist om, at Inwido, med 650 medarbejdere i Danmark, er den helt rette ejer til at føre virksomheden videre og understreger, at opkøbet ikke vil medføre forandringer hos hverken Inwido eller Outrup.

- Inwido er en troværdig og handlekraftig koncern. Koncernens strategi med decentral styring og lokal produktion passer os godt, og planen er derfor, at produktionen fortsætter på fuld kraft i Outrup. Jeg føler mig derfor helt tryg ved, at aftalen bliver til gavn for alle parter, siger Mogens Ringgaard.

Outrup Døre & Vinduer beskæftiger cirka 150 medarbejdere i Outrup på Mors og realiserede i senest offentliggjorte årsregnskab for 2014 et resultat på 21,3 millioner kroner før skat.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093