23948sdkhjf

Idemøbler og Ilva bliver forhandlere af Tempur

Den fynske madrasproducents produkter vil allerede i år kunne købes i de to møbelkæder.
Fremover vil kunderne i Idemøbler og Ilva få et af landets største udvalg inden for skandinavisk producerede madrasser at vælge imellem, lover selskabet bag møbelkæderne.

De to kæder har indgået en aftale med den fynske madrasproducent Tempur, som producerer i Aarup på Fyn og som sælger sine produkter verden over.

Michael Christiansen, som er direktør for begge kæder i moderselskabet IDdesign, betegner aftalen med Tempur som en milepæl i selskabets strategiske satsning på at tilbyde landets bredeste sortiment soveværelseprodukter, der er produceret i Danmark og Skandinavien.

- Tempur er et af de absolut stærkeste navne inden for madrasser, og vi er både glade og stolte over, at vi nu får deres super eksklusive madrasser i vores butikker. Aftalen med Tempur er et vigtigt led i vores strategi om at gøre Idemøbler og Ilva til danskernes foretrukne sted at søge inspiration og handle senge, madrasser og tilbehør, siger Michael Christiansen.

Tempur bliver det fjerde store madrasmærke i Idemøbler og Ilva, der er produceret i Danmark. De tre andre velkendte mærker er Dunlopillo, SleepWave og Nocturne. Derudover kommer Wonderland, der er norsk produceret.

Nocturne og Wonderland er fjedermadrasser, mens Dunlopillo er latex. Tempurs madrasser består af trykaflastende skum i absolut højeste kvalitet, der henter sin inspiration fra NASA, som oprindeligt har udviklet materialet til at beskytte og give støtte til astronauter under raketopsendelse.

- Aftalen med Tempur gør, at vi nu kan tiltrække en helt ny kundegruppe og tilbyde vores nuværende kunder endnu et alternativ. Vi er nu for alvor kommet i Superligaen inden for løsninger til soveværelset, siger Michael Christiansen.

Tempur markedsføres i de to kæder fra 27. december.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078