23948sdkhjf

Normann Copenhagens møbelsats hædres med pris

Faktisk drejer det sig om hele to priser for henholdsvis skamlen Tap og møbelserien Form.
Ud over at være hædret med den fornemme German Design Award 2016, så har begge produkter tilmed vundet i kategorien ”Special Mention”, som er en helt exceptionel udmærkelse for produktets design.

Både Form-serien og den innovative skammel Tap er designet af det unge danske designtalent, Simon Legald.

German Design Award er en international anerkendt designpris, som har til formål at opdage, præsentere og anerkende unikke designtalenter. Den er også kendt som ”designprisernes pris”. Juryen består af nøje udvalgte eksperter inden for designverdenen, som sammen udvælger deres bud på de bedste designs netop nu. Kendetegnet for alle vinderne af prisen er, at de har skabt noget banebrydende inden for det internationale designlandskab.

Anerkendelse af satsning
Hos Normann Copenhagen betragter man modtagelsen af designpriserne, som en stor anerkendelse for virksomhedens satsning om at udvide produktsortimentet med designmøbler.

Især Form, som er en serie af nyfortolkede stole og borde, der kombinerer et stærkt formsprog med komfortable kurver og en innovativ industriel produktion, er blevet særdeles godt taget imod blandt designvirksomhedens mange internationale kunder. Tap skamlen har ligeledes fået en meget varm velkomst. Med sin nyfortolkning af den klassiske trebenede skammel, har den formået at skabe en solid afmærkning på markedet med sit innovative design og materialer i høj kvalitet.

- Det er altid en stor anerkendelse at modtage priser for ens arbejde. Vi er meget stolte og beærede over at modtage endnu en designpris for vores møbeldesigns. At det i år blev til hele to German Design Award 2016 priser til Form serien og Tap er vi ekstra glade for. Netop møbler er et område, vi har satset stærkt på i løbet af de sidste 5 år, og et produktgruppe, som bliver en større og større del af vores forretning. Vi ser frem til hvad fremtiden bringer for os, udtaler Poul Madsen, stifter og medejer af Normann Copenhagen.

Normann Copenhagen vandt den prestigefyldte German Design Award første gang i 2014 for termokanden Geo, designet af Nicholai Wiig Hansen. I 2015 vandt Normann Copenhagen prisen for loungeserien Era, også designet af Simon Legald.

Designprisen fejres ved et stort awardshow og udstilling under den international messe Ambiente i Frankfurt i februar 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063