23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i Fredericia Furniture

”Tiden er løbet fra vores ejerlederstruktur”, siger indehaver Thomas Graversen, der overlader chefstolen til Kaja Møller.
Den 1. september får Fredericia Furniture ny ledelse. Indehaver Thomas Graversen træder et skridt tilbage, mens COO Kaja Møller forfremmes til administrerende direktør.

- Vi har investeret markant og oplever vækst i omsætning og markedsandele. Men jeg må også erkende, at tiden er løbet fra vores ejerlederstruktur. Nu skal vi have alles kompetencer sat bedst muligt i spil i forhold til de mål, vi har sat os, forklarer Thomas Graversen, der selv fortsætter med ansvaret for virksomhedens design- og produktudvikling.

Efter halvandet år som bestyrelsesmedlem blev Kaja Møller sidste år ansat som COO i Fredericia Furniture, hvor hun har været med til at udforme den strategiplan, der har som mål at fordoble omsætningen i perioden 2014-2018:

- Ambitionen er at få os etableret som et internationalt designbrand. Vi henter pt. cirka 30 procent af vores omsætning uden for landets grænser. Danske møbelklassikere af blandt andet Børge Mogensen er en del af vores DNA og vil stadig have et stort fokus for os, men derudover vil vi udvikle kategorien af ’contemporary’ møbler, så vi rammer både kontrakt- og boligmarkedet bredere – også internationalt, fortæller Kaja Møller.

Hun har over 20 års ledererfaring og har blandt andet arbejdet som Senior Vice President i Business Management hos Georg Jensen, Indkøbsdirektør i Magasin Du Nord og Brand Director hos IC Group. Kaja Møller har særligt stor erfaring inden for implementering af virksomhedsstrategier og forandringsledelse med henblik på vækst, øget produktivitet og forbedret bundlinje.

- Jeg er utroligt glad for den tillid, som Thomas og bestyrelsen viser mig. Jeg ved, hvilken opgave jeg går ind til. Jeg kan se, at der er et meget stort potentiale, som vi nu vil løfte i ledelsesgruppen med endnu mere fokus på produktudvikling, international vækst og markedsføring, hvilket i sidste ende vil styrke vores bundlinje, siger Kaja Møller.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081