23948sdkhjf

Dencon skal sælge britiske polstermøbler

Skive-virksomheden bliver samarbejdspartner for møbelgiganten Orangebox i Norden. Det sker som led i en markant satsning på nye produkter.
Kontraktmarkedet efterspørger i stigende grad komplette løsninger, og for at imødekomme kundernes behov har Dencon indledt et samarbejde med walisiske Orangebox, som blandt andet fører et omfattende program af polstrede møbler.

- Hos Dencon har vi en strategi om at blive bedre til at binde kunderne til os, og det gør vi bedst ved at opfylde alle deres behov. Orangebox og Dencon kompletterer hinanden. Dét, de kan, og dét, vi kan, skaber den løsning, som kunderne efterspørger, fortæller administrerende direktør Henrik S. Feld til Wood Supply.

Han peger på, at der i dag er storrumskontorer alle vegne, og i en foranderlig verden øger det behovet for fleksibel indretning. Her står Orangebox stærkt med sit sortiment af konferencemøbler, højryggede sofaer og mobile mødelokaler, de såkaldte airpods, der kan flyttes efter behov.

En aftale med et stort potentiale
Orangebox, som sidste år var nummer 54 på FEMB’s liste over de største kontormøbelproducenter i Europa, sælger sine møbler over det meste af verden. Men virksomheden har haft vanskeligt ved at slå igennem i Norden, og det skal Dencon nu hjælpe med.

Skive-virksomheden er inde i en positiv udvikling og offentliggjorde forleden et historisk stort overskud på 10,2 mio. kr. før skat. Samarbejdet med Orangebox styrker Dencons i forvejen positive forventninger om fortsat vækst:

- Vi skal hele tiden udvikle os og ser et stort potentiale i det nye samarbejde. Orangebox’ design og finish er meget skandinavisk og nyskabende, og det har været et væsentligt kriterium for, at vi har valgt dem som samarbejdspartner, siger Henrik S. Feld.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094