23948sdkhjf

Fleksible løsninger til bearbejdning af dør- og vindueskomponenter

Marzani Progetti, som er nyt agentur hos LindLarsen, leverer en lang række interessante løsninger, som matcher kravene til fleksible løsninger til bearbejdning af dør- og vindueskomponenter.
Ordreproduktion med meget store variationer er helt almindeligt rundt om på vinduesfabrikkerne i dag – og det stiller krav om fleksible løsninger, der kan håndtere mange varianter med høj kapacitet. Således sker en række forskellige arbejdsprocesser i samme maskine for derved at optimere produktionen, forkorte produktionstiden og holde produktionsomkostningerne på et attraktivt niveau.

Marzani Progetti, som er nyt agentur hos LindLarsen, leverer en lang række interessante løsninger, som matcher disse krav. Marzani Progetti er førende på sit felt, og har adskillige års erfaring som maskinproducent af maskinløsninger netop til bearbejdning på komponentniveau.

I Marzanis brede produktprogram, som kapacitetsmæssigt spænder vidt, har man mulighed for at finde en løsning, der passer præcist til behovet i den enkelte produktion, fx den CNC-styrede Euro 40/85. Det er en løsning, hvor dør- eller vindueskomponenterne spændes op manuelt eller automatisk og kan færdigbearbejdes med fræsning, boring og stemmeopgaver i én opspænding.

4- sidet bearbejdning af komponenter
Marzanis 4-sidede ”EuroCenter 4”, er en gennemløbsmaskine der opfylder et stort behov for en hurtig og fleksibel bearbejdning i proceslinier eller som gennemløbs-bearbejdningscenter.

Maskinen arbejder med uafhængige 3-aksede aggregater på alle 4 sider, samtidigt. Derved opnås størst mulig kapacitet.

Automatisk montage af beslag
”EuroCenter”-linien indeholder en række forskellige beslag-montageløsninger. En linie bestående af ilægger, bearbejdningscenter, montagecenter og afstabler, vil være en yderst rentabel investering for mellemstore og store virksomheder.

Windowsbaseret cnc styring
Samtlige maskiner er forsynet med en Windows-baseret, meget tilgængelig CNC-styring, der giver den nødvendige variantfrihed med sin makro- og parameterbaserede programopbygning, ligesom styringen er tilgængelig for dataoverføring fra eksternt program, og afvikling via stregkode eller tags.

Alle maskintyper leveres som enkeltstående maskine eller som gennemløbsmaskine til linier

Til løsningerne, afhængig af modellen, er det yderligere muligt at få udstyr til automatisk ilægning og afstabling, således at maskinen kan arbejde på egen hånd og operatøren kan klare andre opgaver, mens maskinen arbejder.

LindLarsen har allerede solgt en række af Marzanis spændende løsninger til det danske marked.


Kilde: LindLarsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093