23948sdkhjf

Nye generationer tager fat

Der er sket et generationsskifte hos KASTRUP Vinduet A/S i Holstebro og Skive, der sikrer såvel virksomhedens værdier som de lokale arbejdspladser og Danmarks korteste leveringstid.
Fabrikant Carsten Kastrup, som selv har skabt KASTRUP Vinduet A/S med fabrikker i Holstebro og Skive, har fra starten stået alene i spidsen for virksomheden. Han har gennemført et generationsskifte, så sønnen, direktør Lasse Kastrup, og direktør Ole Iversen nu er kommet ind i ejerkredsen.

KASTRUP Vinduet Holding Aps
Pr. 1. januar 2008 er KASTRUP Plast Vinduet A/S og KASTRUP Træ-Alu Vinduet A/S solgt til et nyt holdingselskab med navnet KASTRUP Vinduet Holding Aps. Selskabet ejes med en tredjedel af henholdsvis Lasse Kastrup, Ole Iversen og Carsten Kastrup.

Med generationsskiftet bliver Ole Iversen administrerende direktør på fabrikken i Skive, som han har været direktør for siden fabrikkens tilblivelse i 2002, mens Lasse Kastrup bliver administrerende direktør på fabrikken i Holstebro, der hidtil har været Carsten Kastrups domæne. Med de to direktører i ejerkredsen bliver der plads til, at Carsten Kastrup kan trække sig lidt tilbage efter 13 år som øverste chef.

Fremover bliver Carsten Kastrup bestyrelsesformand i KASTRUP Vinduet Holding Aps. Men generationsskiftet får ikke nogen betydning for bestyrelsens sammensætning.

Arbejdspladserne bliver i Danmark
Generationsskiftet sikrer, at den helt igennem danske virksomhed, der beskæftiger 150 lokale medarbejdere i de to vestjyske byer, fortsat består, og at virksomheden fortsat vil være tæt på sine kunder.

- Ved at lade yngre generationer komme til, som allerede længe har været en del af virksomheden og kender den til bunds, sikrer vi en videreførsel af de værdier, KASTRUP Vinduet står for. Vi sikrer med andre ord kontinuiteten, påpeger direktør Ole Iversen.

- Vi sikrer også, at virksomheden ikke bliver opslugt af et multinationalt selskab, som man ser, mange konkurrenter bliver. Vores arbejdspladser bliver her i landet, og det har været vigtigt for os, at vi med dette setup sikrer, at vores loyale medarbejdere forsat vil blive behandlet på en ordentlig måde, understreger direktør Lasse Kastrup.

Danmarks korteste leveringstid
Ole Iversen pointerer, at det er vigtigt for ham og Lasse Kastrup at bevare det nære forhold til kunder og samarbejdspartnere.

- Vi har Danmarks korteste leveringstid på tre uger, for vi har altid lagt vægt på hurtig og sikker tilbudsgivning og leverance. Disse værdier vil vi fortsat værne om og leve op til, lover direktør Ole Iversen.

- Vi glæder os meget til at fortsætte det gode samarbejde med eksisterende kunder og til at komme i gang med at levere vores kvalitetsprodukter og yde høj service til kommende, nye kunder, siger direktør Lasse Kastrup.

Kilde: Kastrup Vinduet A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093