23948sdkhjf

Keflico med plads til udvidelser

I julen flyttede Aalborg Træ og Finer til Støvring og skiftede samtidig navn til Keflico. Nu har virksomheden fået næsten 15.000 m2 at boltre sig på og er dermed klar til udvidelse af produktsortiment samt internationalisering.
Onsdag eftermiddag lagde godt 300 besøgende vejen forbi Keflicos åbningsreception på virksomhedens nye domicil ved motorvejen i Støvring. Her blev de budt på lidt godt til maven og ganen samt en rundtur på det 13.500m2 store lager.

Flytning fra Aalborg til Støvring
Med flytningen fra Aalborg til Støvring har Keflico fået noget mere plads at boltre sig på. De 64 ansatte har 1.000 m2 administration og 13.500 m2 lager under tag for at være helt nøjagtig. Men det har også krævet sin mand – eller sit firma – at flytte det kæmpe lager.

260 vognlæs træ har taget turen fra Aalborg til Støvring, og selvom virksomheden holdt åbnings-reception i onsdags, var alt ikke helt på plads endnu. Det skyldes, at en så omfattende flytning kræver folk, og da Keflico sideløbende med flytningen ønskede, at forretningen skulle køre videre på vanligt blus, har det været et stort logistisk puslespil at få alt til at klappe.

Nyt lager, nyt sortiment & ny tørreovn
Det nye lager rummer de mange hårdttræs- og pladeprodukter, som virksomheden altid har haft på lager. Derudover har Keflico som noget nyt, slået sig på fyrretræ. Det har vist sig, at virksomhedens kontorer i Odense og Glostrup har haft stor succes med salg af lige netop den bløde træsort, fyrretræ.

Samtidig rummer de mange kvadratmeter lager også 4 store tørreovne fra Nardi. Ovnene kan til sammen rumme 400m3 træ. Og hvis keflico skulle få behov for at udvide, bliver det ikke et problem. Det nye domicil ligger på en 46.000m2 stor grund.

Internationalisering & Burma
En af årsagerne til Keflicos navneskift er blandt andet, at man, efter år med fokus på det danske marked, nu satser på verden udenfor. Der arbejdes i øjeblikket på en strategi for eksport, men hvilke markeder, der står først for tur er endnu uvist.

Keflico er en af de virksomheder, der tidligere har importeret teaktræ fra Burma, men med efterårets tumult i Burma har man besluttet, at det er lukket land, indtil situationen er meget anderledes. Derfor arbejder man i øjeblikket på at skaffe teaktræ andre steder fra, da det stadig er en træsort, man ønsker at kunne tilbyde sine kunder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079