23948sdkhjf

Vækst førte til flytning for Technor

Technor, leverandør af blandt andet spånsugningsanlæg og maskinudsugning til træ- og møbelindustrien, har fået mere plads at boltre sig på. Et 1500 kvadratmeter stort nybyggeri nær motorvejen i Hobro skal i fremtiden danne rammen om Technor’s aktiviteter inden for træ- og møbelindustien. Samtidig med sin egen flytning har Technor været involveret i en omfattende flytning af Carl Hansen & Søn's produktion fra Langeland til Fyn.
Technor, der leverer ventilation og udsugning til træ- og møbelindustrien, er netop flyttet i nyt. Virksomheden har opført 1500 m2 administration- og produktionsfaciliteter i Hobro. Dermed har virksomheden fået dobbelt så meget plads som tidligere, og det glæder Tomas Hougaard fra Technor.

- Vi er flyttet, fordi vi havde alt for lidt plads i Mariager. At valget faldt på Hobro skyldes den attraktive byggegrund, beliggenheden tæt på by og motorvej og en særdeles fin service hos kommunen, siger han til Wood Supply.

Technor’s ventilations- og udsugningsløsninger er i løbet af de sidste par år blevet en efterspurgt vare.

- Vi er vokset betragteligt og har haft stor fremgang, fortæller Tomas Hougaard, der ellers med vanlig jysk beskedenhed ikke ønsker at sætte tal på virksomhedens vækst. Blot et: "Det går godt" og "den, der lever i stilhed, lever godt", er det lykkedes for Wood Supply’s nyhedsredaktør at klemme ud af ham.

Ellers har Technor travlt for tiden.

Virksomheden har lige været involveret i flytningen af møbelproducenten Carl Hansen & Søn's produktion fra Tranekær på Langeland til Aarup på Fyn. Opgaven bestod i nedtagning og bortkørsel af eksisterende filter i Tranekær; flytning og installering af ventilatorer, rør og bøjninger; levering og montering af et kædefilteranlæg og ikke mindst levering og montering af lakrum og sprøjtebokse.

Projektet var planlagt ned til mindste detalje flere måneder i forvejen og alle vidste dermed, hvad der skulle ske - ikke mindst i tilfælde af at anlægget ikke kørte på med fuld kapacitet mandagen efter flytningen.

- Alt skulle være driftsklart på MAX 16 dage inkl. to weekender, men særdeles god planlægning og en stor indsats fra de helt rigtige folk, gjorde, at Technor klarede det på 10 almindelige arbejdsdage uden at tage weekenderne i brug, fortæller Jes Falch, PTA fra Carl Hansen & Søn, der er yderst tilfreds med Technors indsats i forbindelse med den komplicerede flytning.

I skrivende stund er Technor involveret i Klim Møbelfabriks millioninvestering i en ny produktionshal.

For yderligere information om Technor, se www.technor.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125