23948sdkhjf

Actona Company 2006-2007

Møbelkometen Actona Company i Tvis ved Holstebro tog i juni forskud på glæderne og fejrede, at virksomheden havde nået en omsætning på en milliard. Virksomheden har netop offentliggjort sit regnskab, og tallene viser, at omsætningen ”kun” nåede 968.078 millioner.
Actona Company i Tvis ved Holstebro lever af at købe og sælge møbler i ind- og udland samt udvikling og design af egne møbler. En mindre del af koncernens møbler produceres i Kina og i det associerede selskab i Ukraine.

Tidligere på året udsendte virksomheden en pressemeddelelse, hvori man oplyste, at omsætningen på en milliard kroner nu endelig var nået. Nu, hvor årsregnskabet for 2006/2007 er offentliggjort, har det vist sig ikke at holde stik.

Omsætningen er steget med 190 mio. kr. til 968.078 mio. kr., hvilket er en stigning på 24,4% fra året før. Årets resultat blev 52,3 mio. kr. Ledelsen betragter resultatet som tilfredsstillende og i overenstemmelse med forventningerne.

Ledelsen forventer en tilfredsstillende aktivitet og indtjening i kommende regnskabsperiode. Væksten forventes at komme fra en fortsat udvikling af eksisterende markeder og etablering af nye eksportmarkeder.

De iværksatte udbygninger af lagerfaciliteterne og showroom i Tvis forventes afsluttet omkring årsskiftet 2007/2008.

Kilde: Actona Company

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094