23948sdkhjf

Elegance og komfort i (ude)køkkenet

Alexander Rose har i samarbejde med Sika-Horsnaes skabt æstetiske, stilfulde, behagelige og ikke mindst praktiske flet-møbler til (ude)køkkenet.
Det lyder næsten for godt til at være sandt. En stol, der både er smuk, god at sidde i samtidig med at den praktisk og nem at rengøre. Alexander Rose og Sika-Horsnaes har skabt en køkkenstol, hvor hverken smør, olie, rødvin eller frugtsaft sætter pletter. Stolen er lavet af et miljøvenligt syntetisk materiale, Hularo®, der er yderst fleksibelt og resistent overfor vand samt andre væsker.

Den nye køkkenstol Paris indgår i Sika-Horsnaes serie IN-OUT.

Paris blev præsenteret første gang på en have-messe i Birmingham i september 2007. Det specielle ved Sika-Horsnaes' IN-OUT serie er nemlig, at møblerne kan anvendes både indendørs og udendørs.

Hos Sika-Horsnaes, der har mere end 60 års erfaring med fremstilling af flet-møbler, lægger designerne særlig vægt på at kombinere det æstetiske med det komfortable. Teamet bag den nye stol Paris består af tre designere, der varierer meget i alder, og derfor garanterer Sika-Horsnaes både tradition og fornyelse.

Kilde: Sika-Horsnaes

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062