23948sdkhjf

Lær kunsten at nyde udelivet

Høj sol, blå himmel, en kølig drink og en komfortabel solstol. Det er alt sammen gode forudsætninger for at nyde udelivet fuldt ud. Vejret er vi ikke herre over, derimod er det op til os selv, om drinken har den rigtige smag og solstolen den bedste komfort. I selskab med solstolen Helena og solsengen Mars fra Sika-Horsnaes er du godt på vej til at lære kunsten at nyde udelivet.
I år er der udsigt til, at sommer og sol skaber de rigtige rammer for at slappe af og bare nyde livet i solstolen. Den britiske pendant til DMI, UK Met Office, har netop forudsagt prognosen for det europæiske sommervejr i 2008. Det bliver varmere i forhold til den gennemsnitlige sommer i Europa.

Kan modstå vejrets luner
Skulle vi få lidt regn ind imellem, kræver hverken Helena eller Mars særbehandling. Solstolen og solsengen er lige som hele IN-OUT kollektionen udviklet til at modstå det danske vejrs omskiftelige luner. Møblerne er håndflettede af et tysk fiber-materiale, som er monteret på varmtgalvaniserede metalstel, der ikke ruster. De er robuste, vedligeholdelsesfrie og beskyttet mod solens UV-stråler, så de ikke falmer.

Den skønneste Helena
I den græske mytologi var Helena den skønneste kvinde i Grækenland i sin tid. Solstolen fra Sika-Horsnaes er på samme måde en skønhed uden lige og lever helt og holdent op til sit navn. De flotte kurver og den ranke ryg giver en god siddekomfort, der inviterer til hyggelæsning i en afslappende stilling. Solstolen kan stables og fås i farverne sort, brun - og som noget nyt i år også i hvid.

Ude som solseng og inde til gæster
Selvom møblerne som udgangspunkt er fremstillet til udendørs brug, er de lige så velegnede inden døre, da de har et stilrent skandinavisk design.

Mens Helena er beregnet til at sidde i, er solsengen Mars udviklet til at ligge på. Du kan regulere ryglænet, så du kan ligge helt fladt ned og sove eller solbade, eller hæve det til læsestilling. Solsengen er solid og komfortabel med en aftagelig madras. Den kan bruges både ude i haven eller på terrassen eller inde som gæsteseng.

Kilde: Sika-Horsnaes

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11