23948sdkhjf

Vedligeholdelsesfri havemøbler fra Sika-Horsnaes

Du behøver ikke spilde din sparsomme fritid på at finde havemøblerne frem og gøre dem klar til sæsonen. I stedet kan du bruge tiden på at slappe af og holde fri. Loungemøblerne Orion står ude i al slags vejr og kan blot spules med haveslangen. Så lidt skal der til, før du er klar til at nyde udelivet.
Det engelske ord lounge betyder da også at drive den af, og det er præcis, hvad de brede og behagelige lounge-møbler fra Danmarks ældste kurvemøbelfabrik Sika-Horsnaes indbyder til. De komfortable og stilrene møbler er lige så velegnet udendørs som indendørs.

Perfekt til det danske vejr
Lounge-serien er skræddersyet til det omskiftelige danske vejr, da de er håndflettet af det vejrbestandige og miljøvenlige materiale Polyethylen, som tåler både sol og regn. Det er et kunstfiber, der hverken suger fugt eller fedt, og solens stråler får heller ikke materialet til at falme.

Dansk design
Det er ikke alene komforten fra opholdsstuen, man flytter med ud i haven eller på terrassen. Det raffinerede design gør også udelivet til ren nydelse for øjet, og det er kendetegnende for alle virksomhedens kollektioner at design, komfort og høj kvalitet er i højsædet. Det har det været siden virksomhedens spæde start i 1940érne.

Kilde: Sika-Horsnaes

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125