23948sdkhjf

Møbeldesign med vind i sejlene

Spinnaker-stolen byder på et hav af maritime kvaliteter og følger kroppen som en sejlbåds spiler fanger vindene ude på vandet
Stolen hedder Spinnaker, som er det engelske udtryk for en spiler på en moderne sejlbåd. Stolen er designet som en spiler og fungerer som en spiler. Og så er stolens ryg syet på Doyle Sailmakerverksted, der indehaves af den norske sejlmagermester Fredrik Brodersen.

Der er et hav af maritime kendetegn og kvaliteter ved den norske hvilestol Spinnaker, som i Danmark sælges gennem Trip Trap forretningerne. Den ekstremt komfortable stol er nemlig ikke bare maritimt inspireret i designet. Det maritime afspejles også i materialevalget, i hele funktionsmåden og ikke mindst i den håndværksmæssige udførelse.

Spinnaker lever op til de stolte gamle skibsbyggertraditioner. Ryggen på stolen bliver syet på et lille sejlmagerværksted på øen Lyngør, der har en idyllisk beliggenhed ud for den smukke norske Sørlandskyst. Værkstedet hedder Doyle Sailmakerverksted og indehaves af den norske sejlmagermester Fredrik Brodersen.

Stolens ryg leveres som standard med en kanvas dug, men der kan også vælges andet stof, kevlar eller sågar smukke, ægte sejl. Og specielt interesserede kan få syet et ønsket sejlnummer på stolens rygstykke - så man i bogstavelig forstand kan hvile på gamle minder.

Designet er inspireret af de smukke, luftige buer på en sejlbåds spiler, og stolens ryg følger kroppens bevægelser, som spileren fanger vindene ude på havet. Spinnaker er formet til at give kroppen hvile i naturlige positioner, og stålrammen udnytter den naturlige fleksibilitet optimalt. Stolen kan samtidig drejes 360 grader horisontalt på foden, og den avancerede vippefunktion aktiveres af kropsvægten og kan give en oplevelse af at ligge og vugge trygt i havn.

Alle Spinnaker-stole fremstilles efter ordre, og puderne kan betrækkes med mange typer tekstiler og læder. Til Spinnaker fås en tilhørende fodskammel samt borde og et tv-bord.

Kilde: Trip Trap

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094