23948sdkhjf

Skagerak hædret med to Red Dot-priser

Reolsystem og havemøbel får den anerkendte hæder i år.
Den Aalborg-baserede designvirksomhed Skagerak kan i år tage to priser med hjem fra Tyskland, som vinder af den internationalt anerkendte Red Dot Design Awards.

Vivlio Shelving System vandt i kategorien ”Living rooms and Bedrooms” og Riviera Lounge har ligeledes imponeret juryen i kategorien ”Garden furnishings, garden appliances and BBQs”.

Skagerak fortsætter den gode stime i udlandet og kan i dag tage endnu en international designpris med hjem til det nordjyske, med sejren i to kategorier ved det tyske design awards, Red Dot. Det fleksible reolsystem Vivlio, skabt af designduoen Halstrøm-Odgaard løb med sejren i kategorien ”Living rooms and Bedrooms”, og den multifunktionelle videreudviklede solseng, Riviera Lounge som er designet af Povl Eskildsen løb med sejren i kategorien "Garden furnishings, garden appliances and BBQs”.

Red Dot er en af de største designpriser i verden, med deltagere fra 57 lande, omkring 5.200 indstillede produkter og en uvildig jury bestående af 41 designere, professorer og journalister fra alle verdens hjørner.

Ud over det æstetiske element, vurderes alle produkter på baggrund af en lang række kriterier så som graden af innovation, materialekvalitet, funktionalitet og bæredygtighed.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094