23948sdkhjf

Herning Massivtræ overtager Woodtech International

Med virkning fra 1. oktober 2007 overtager Herning Massivtræ A/S alle massivtræsaktiviteter i Woodtech International A/S og ScanTops A/S. Bordpladeproduktionen hos Woodtech International A/S i Vamdrup overflyttes til Herning.
Herning Massivtræ A/S blev grundlagt i 1998 og producerer plader og lister i massivtræ, primært til køkken- og bordpladeindustrien. Eksporten udgør 70% af omsætningen. Med virkning fra 1. oktober har virksomheden overtaget massivtræsaktiviteter i Woodtech International A/S og ScanTops A/S.

Woodtech International A/S er i samme kundesegment og kendt i Skandinavien bl.a. for højt kvalitetsniveau.

Direktør Ulrik Fausing vil i fremtiden være tilknyttet Herning Massivtræ A/S med ansvar for salgsaktiviteterne i Danmark, Norge og Sverige.

- I Herning Massivtræ A/S er vi begejstrede for at aftalen kunne gennemføres. Det er strategiske overvejelser der ligger til grund for købet. Vor vision og mål for dækning af det skandinaviske marked er nu kommet et godt skridt videre, og det vil styrke vor position som en af Vest-Europas førende producenter af eksklusive massivtræsbordplader til industrien, siger direktør Morten Mehlsen.

ScanTops A/S viderefører sine aktiviteter med plejemidler, solid surface, vaske, emhætter samt massivtræsbordplader produceret af Herning Massivtræ A/S fra adressen i Vamdrup.






Kilde: Herning Massivtræ

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094