23948sdkhjf

Smidt ud af brancheorganisation

Allerede for et år siden blev Edel’s Design Møbler i Frederikssund smidt ud af brancheorganisationen Danske Møbelhandlere på grund af klager fra kunder, fortæller foreningens direktør.
Foreningen Danske Møbelhandlere er ikke overraskede over den sidste uges uro om butikken Edel’s Design Møbler i Frederikssund.

Efter år, hvor man har forsøgt at skabe et tillidsfuldt forhold mellem møbelhandlere og kunder, smed brancheorganisationen sidste år Edel's Design Møbler ud, eftersom virksomheden blev ved med at modtage klager fra kunder.

- Han var blevet en belastning for os, og det kunne vi ikke blive ved med at acceptere. Vi blander os ikke i de enkelte medlemmers markedsføring, men de skal behandle kunderne ordentligt og efter de gældende regler, siger Frits Hansen, Formand for brancheorganisationen Dansk Møbelhandlere, som blandt andet peger på, at der var klager fra kunder, som mente, at de ikke havde fået den rigtige vare.

Det har dog ikke altid været således, påpeger Frits Hansen. I løbet af de første otte-ti år af møbelbutikkens medlemskab var der ingen problemer.

Det har stadig ikke været muligt for Frederiksborg Amts Avis at få en kommentar fra Henrik Gersholm Jensen fra Edel’s Design Møbler.

Butikken er i øjeblikket ”Lukket midlertidigt på grund af sygdom".

Kilde: Frederiksborg Amts Avis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093