23948sdkhjf

Ny effektiv og hurtig laksprøjte fra Superfici

På dette års LIGNA messe i Hannover præsenterede Superfici, som er en del af italienske SCM Group, det automatiske ”high speed” lakanlæg MAGNUM, som er en effektiv maskine til bl.a. møbel- og køkkenproducenter.
Som resultat af mange års erfaring med produktion af automatiske laksprøjter har Superfici nu, for at fuldende virksomhedens produktprogram af reciprokerende lakanlæg, udviklet højhastighedsanlægget Superfici MAGNUM, som i Danmark leveres af LINDLARSEN, der har forhandlingen af Superficis løsninger til overfladebehandling af møbler, køkkener, inventar mv.

MAGNUM indeholder alle tidligere modellers fordele og er samtidig udstyret med vigtige forbedringer, som gør maskinen til den ideelle løsning til automatiske produktionslinier. Med sine tre forskellige modeller dækker den alle kapacitetsbehov og hastighedskrav op til 18 m/min – og opfylder samtidig højeste kvalitetskrav mht. finish. Som lidt ekstra ”kræs” har designet fået en ansigtsløftning i form af meget bløde og harmoniske linier.

Anlægget har en usædvanlig stor trykkabine med let adgang fra begge sider og med modulopbygget ventilationssystem for perfekt trykkontrol i sprøjtekabinens forskellige områder.

MAGNUM er desuden udstyret med revideret elektronisk styresystem med ekstra funktioner og stor ydeevne selv ved høje produktionshastigheder. Der kan installeres op til tre genindvindingsenheder ”scrape on wet” på samme tid, hvilket muliggør ekstremt hurtigt lakskifte, samtidig med at genindvindingen af overskydende lak fra båndet fortsættes. I de fleste tilfælde kan lakken efterfølgende genanvendes. Maskinens transportbånd er naturligvis fremstillet af et specialmateriale, som er resistent over for alle typer lak og bejdse.

Maskinen er særdeles velegnet til intensiv produktion, fuldautomatiske linier med vertikal- eller horisontale tørreovne og til elektronisk central liniestyring af de forskellige bearbejdningsprogrammer. Dette muliggør planlægning af komplette overfladelinier, som på den ene side pga. de hurtige programskift kan være meget fleksible og på den anden, takket være anlæggets høje fremføringshastigheder, også er velegnet til intensiv produktion.

Kilde: LINDLARSEN

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079