23948sdkhjf

Møbelbutik med rod i regnskabet

Edel's Design Møbler A/S i Frederikssund havde rod i regnskabet. Virksomhedens revisorer anbefalede generalforsamlingen ikke at godkende årsrapporten fra 2006.
Edel's Design Møbler A/S, der er ramt af politianmeldelser fra utilfredse kunder og en konkursbegæring fra Top-Line Møbler i Møldrup, blev allerede for et år siden kritiseret for at drive forretning imod momslov, kildeskattelov og bogføringslov. Det oplyser Frederiksborg Amts Avis.

Revisionsfirmaet Ankjær-Jensen & Partnere I/S tog en lang række forbehold for årsrapporten fra 2005/2006 og anbefalede generalforsamlingen ikke at godkende den.

- Selskabet har i strid med bogføringsloven ikke haft en løbende registrering af debitorer og kreditorer. Selskabets registreringsystemer giver ikke efterfølgende mulighed for at kontrollere, om korrekt periodisering har fundet sted. Vi tager derfor forbehold for opgørelsen af debitorer og kreditorer samt omsætning, vareforbrug og eksterne omkostninger , skriver Ankjær-Jensen & Partnere blandt andet.

Ankjær-Jensen & Partnere oplyser samtidig, at selskabet ikke har overholdt reglerne om rettidig registrering og angivet købs- og salgsmoms i forkerte perioder, ligesom momsangivelserne ikke er foretaget rettidigt. Selskabet har i strid med kildeskatteloven heller ikke angivet A-skat, AM bidrag mv. i rette tid.

Ledelsen bag Edel’s Design Møbler ser selv positivt på samme årsrapport og forklarer den manglende verificering med travlhed. Årsrapporten blev godkendt den 4. oktober 2006.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra selskabets bestyrelsesformand Edel Gersholm Jensen eller sønnen Henrik Gersholm Jensen.

Kilde: Frederiksborg Amts Avis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078