23948sdkhjf

Ny direktør hos ITH Industri Invest

Michael Brag ansættes pr. 15. august som administrerende direktør i ITH Industri Invest A/S.
Pr. 15. august 2007 tiltræder Michael Brag stillingen som adm. direktør for ITH Industri Invest.

Michael Brag (41 år) er uddannet cand. econ. fra Århus Universitet, og har en lang karriere bag sig fra den finansielle sektor. Michael Brag har således tidligere blandt andet været CEO i Nordea Life and Pension A/S samt Vice President i Investment Bank afdelingen i Danske Bank.

I de seneste 5 år har Michael Brag fokuseret på ledelse af samt værdiudvikling og strategisk rådgivning i selskaber i Danmark, øvrige Skandinavien og Baltikum og har således fungeret som Executive Advisor for SAS Group Management, Managing Director i SAS Airline Related Businesses, Chief Commercial Officer i SAS Technical Services AB samt CEO i det Singapore-ejede SAS Component Group A/S.

Michael Brag er i dag bestyrelsesmedlem i:
• P. Ellegaard A/S - Conveyor-industri.
• PureH2O A/S - Vandrensningsanlæg.
• PT Bali Melka - Hoteldrift.

Bestyrelsen i ITH Industri Invest A/S har vurderet, at Michael Brag, med sin indgående erfaring med ledelse og værdiskabelse indenfor en række forskellige brancher samt indgående kendskab til virksomhedshandler, har den rette profil til i samarbejde med bestyrelsen at realisere en investeringsstrategi for ITH Industri Invest A/S og aktivt tilføre ledelsesmæssige ressourcer og gennemføre værdiudvikling til de fremtidige investeringer og aktiviteter i koncernen.

Kilde: ITH Invest

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109