23948sdkhjf

Ballade i industriinvesteringsselskab

ITH Industri Invest A/S er røget ind i et sandt stormvejr. I går sagde direktør Carsten Bo Pedersen sin stilling op, og en ny storaktionær har ytret ønske om at ændre markant i bestyrelsens sammensætning på en ekstraordinær generalforsamling.
Investeringsselskabet ITH Industri Invest A/S meddelte i går, at direktør Carsten Bo Pedersen har valgt at bruge en klausul i sin ansættelseskontrakt og fratræde sin stilling allerede 6. juli.

Endvidere meddelte man også, at den nye storaktionær Capinordic, der pr. 11. juni erhvervede 21,7 % af aktierne i investeringsselskabet har ytret ønske om en ekstraordinær generalforsamling, der gennemføres den 9. juli. Her har storaktionæren stillet forslag om væsentlige ændringer i ITH’s bestyrelse og investeringsfokus. En samlet bestyrelse har valgt at modstille sig Capinordics forslag og endvidere besluttet sig for ikke at genopstille til valg til bestyrelsen, hvis Capinordics forslag gennemføres.

ITH Industri Invest A/S opkøber og opbygger industrivirksomheder – primært inden for byggebranchen. I 2006 afhændede ITH størstedelen af sin virksomhedsportefølje, og i den mellemliggende periode har man sonderet markedet for nye opkøb.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078