23948sdkhjf

CJC Gruppen tilfreds med opkøb

Med det femte opkøb på bare to år har CJC Gruppen i Esbjerg ikke blot sikret sig en ekstra omsætning på 100 mio. kr., men også sikret sig i den pæne ende af markedet for kontorindretning. Det er tilfredsstillende, siger direktør, trods halvering af overskud.
Scan Office, der fremstiller og sælger kontormøbler, blev i marts opkøbt af CJC Gruppen. Det er CJC Gruppens femte opkøb på to år, og administrerende direktør Imad Mahaini er her godt tre måneder efter opkøbet en tilfreds mand, oplyser ErhvervsBladet.

- Scan Office arbejder meget målrettet med store kunder på indretning og design, og virksomheden står eksempelvis meget stærk i den finansielle sektor. Det forbedrer CJC Gruppens position, at de har godt fat konceptuelt og har deres egne produktkollektioner. Det er vigtigt, at vi også i fremtiden køber forretninger, der arbejder meget med koncepter i stedet for produkter, siger adm. direktør Imad Mahaini.

De mange opkøb har dog kostet både ressourcer og penge for CJC Gruppen, der kommer ud med et snævert overskud før skat på 1,7 mio. kr., hvilket er en halvering i forhold til året før. Men det bekymrer ikke Imad Mahaini, der mest af alt fokuserer på at fremtidssikre virksomheden og ikke så meget på det tabte i forbindelse med rationaliseringer og integrationen af fire virksomheder på et år.

CJC Gruppen venter dog et tocifret millionoverskud i 2007 og en egenkapital uden sidestykke.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08