23948sdkhjf

Jesper Office med sjældent minus

Den danske kontormøbelproducent kan fremvise et sjældent minus på bundlinien for 2006. Det skyldes i høj grad den lave dollarkurs og de stigende råvarepriser.
Hos Jesper Office i Ulfborg har man, trods en øget omsætning på 6%, røde tal på bundlinien. Ifølge Erhvervs-Bladet og virksomheden skyldes det den lave dollarkurs og de stigende råvarepriser.

- Selve underskuddet er selvfølgelig utilfredsstillende, men det skyldes, at vi har været ramt af en række udefrakommende faktorer. Vi har dog allerede i andet halvår af 2006 igangsat en række tiltag for at imødekomme udfordringerne. Vi intensiverer nu den planlagte outsourcing af de mest løntunge produkter, samtidig med at vi procesoptimerer vores danske produktion. Det vil ikke have indflydelse på medarbejderstaben, der allerede nu er parat til omstillingen, siger adm. direktør Jørgen Koldsø til ErhvervsBladet.

Samtidig har virksomheden iværksat en ny salgsstrategi, der skal flytte fokus fra produktion og salg af egne møbler i Danmark og USA til et fokus på det gode arbejdsliv og dét at skabe en optimal arbejdsplads for de ansatte.

I 2006 havde koncernen en omsætning på 192 mio. kr., et resultat på 3 røde millioner samt en egenkapital på 42,4 mio. kr. og beskæftiger 200 medarbejdere.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109