23948sdkhjf

Årets IMA-forhandler er dansk

Tyske IMA, der producerer og sælger maskiner og produktionslinier til træ- og møbelindustrien, har igen i år kåret Årets IMA-forhandler. Vanen tro foregik det på Ligna-messen i Hannover, og for første gang modtog den danske forhandler af koncernens maskiner, Nicholaisen A/S, prisen.
Nicholaisen A/S, der har til huse i Hørning, er dansk importør og forhandler af maskiner og produktionslinier til træ- og møbelindustrien, og modtager for første gang prisen ”Årets forhandler” fra den tyske samarbejdspartner IMA.

IMA er international pioner indenfor CNC-bearbejdning og kantlimning og uddeler årligt prisen "Årest forhandler". En pris, der kunne være gået til en hvilken som helst af IMA’s forhandlere verden over, men ikke gjorde det. Prisen gik i år til danske Nicholaisen A/S, og det er ikke tilfældigt.

I indstillingen fra IMA nævnes Nicholaisens uovertrufne service og gode resultater, som de væsentligste årsager til, at valget lige netop faldt på Nicholaisen A/S.

Derfor er Jesper Nicholaisen fra Nicholaisen A/S også yderst tilfreds og siger til Wood Supply om udnævnelsen:

- Det er en stor anerkendelse for os at modtage prisen. Jeg mener, at prisen er et udtryk for, hvor godt de gode produkter, som IMA står for, spiller sammen med de værdier, som vi står for.

Samtidig glæder han sig over, at det er lykkedes for Nicholaisen at slå IMA's øvrige 27 forhandlere på verdensplan.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11