23948sdkhjf

Maskindirektør giver stafetten videre efter 29 år

Jesper Nicholaisen har efter eget udsagn truffet sit livs sværeste beslutning. Efter 29 år har han valgt at tage afsked med virksomheden, der deler hans efternavn, og han overlader såvel sin ejerandel som det fulde direktøransvar til sin makker gennem de seneste 12 år, Thomas Biehl.

– Det har været en svær beslutning at forlade en fantastisk virksomhed med mange kompetente medarbejdere, men jeg tænker, at tiden er inde til at prøve et nyt eventyr, udtaler Jesper Nicholaisen i en pressemeddelelse.

Overrasket formand

Selvom det ikke har været nogen nem beslutning, er den afgående ejerleder ikke i tvivl om, at den Hørning-baserede maskinleverandør også fremover vil være i gode hænder.

– Thomas og jeg har siden 2009 drevet virksomheden sammen, og jeg har altid været utrolig glad for samarbejdet. Jeg er også overbevist om, at Thomas sammen med resten af organisationen kan tage Nicholaisen A/S til næste niveau, siger han.

Den vurdering deler bestyrelsesformand Jan Snogdal, der dog ikke havde set skiftet kommet.

– Beslutningen kom overraskende, og det gør ondt på organisationen at skulle sige farvel til Jesper og hans stærke personlighed og store drive. Omvendt noterer vi os, at organisationen med Thomas i spidsen står stærkt og dedikeret i forhold til at forfølge virksomhedens strategi, som bliver tiltagende fokuseret, og som i den senere tid har understøttet en meget attraktiv udvikling, lyder det fra Jan Snogdal.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125