23948sdkhjf

Vil gøre Montana kendt for lyd

Atypisk samarbejde mellem PointSource Acoustics og Montana skaber nyt hi-fi brand.
Partnerskabet mellem akustikeksperterne i danske PointSource Acoustics og møbelfirmaet Montana om højtaler-møblet Montana Sound skal nå nye højder. Kontakten mellem firmaerne blev etableret i 2009, og nyeste skud på stammen, som omfatter en ny 8 tommer højtaler og opgraderet sound unit, er netop blevet lanceret.

Læs også: Lydspecialist fortsætter succes-samarbejde

Mens Montana står for modulernes design og konstruktion med magasiner til kabler og udskæringer til kabelføring, er PointSource Acoustics udviklerne bag højtalerne, der bygges og optimeres til modulerne. Højtalere, som alle er færdigsamlet og testet i PointSources lokaler i Roskilde.

- Montana kræser om detaljerne på møblerne, hvorefter vi kommer med højtalerne, forklarer stifter af PointSource Acoustics, Carsten Tinggaard, til Wood Supply.

Samarbejdet tager en drejning
Hvor PointSource Acustics i starten helst ville være en usynlig partner, er firmaet nu trådt ud af skyggen. For da flere kunder vil høre om lyden, har man valgt at kalde den tekniske del af produktet Montana by PointSource , et navn der understreger, at der er tale om Montana-design med akustikeksperternes lyd- og højtalersystem. Men også et navn som skal være synonym med lyd-produkter i den tunge ende, forklarer Carsten Tinggaard.

- Visionen er at brandet Montana by PointSource skal udvikles til et hardcore hi-fi brand, så den traditionelle tankegang om, at god high-end lyd kun kan komme fra store gulvhøjttalere, brydes. High-end lyd kan faktisk god komme fra et smukt designmøbel, når akustik- og møbelindustrien kombinere deres fagkundskaber. Vi får p.t. testet produkterne af eksperter på forskellige fagblade. De eksterne anmeldelser underbygger, at det ikke bare er højtalere, der er sat ind i Montana-møbler, understreger Carsten Tinggaard.

Med mange års erfaring fra branchen har han forudsætningerne i orden for at nå det ambitiøse mål, og de første småtests er foretaget og flere følere er ude:

- Vi forventer, at få de første skandinaviske testresultater i løbet af den kommende måned. De første møder har været der, og nu venter vi på, at anmelderne ser nærmere på det, siger Carsten Tinggaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11