23948sdkhjf

Klassisk reolkoncept videreføres af nye ejere

Nystiftede At-bo Furniture A/S har overtaget rettighederne til at-bo reolen efter konkurs hos den tidligere producent i Roskilde.
Efter en række fejlslagne disponeringer gik At-bo Reolen i sommeren 2014 konkurs, og al produktion på fabrikken i Havdrup syd for Roskilde blev indstillet.

Det er imidlertid lykkedes at rekonstruere virksomheden med en ny ejerkreds, som har til hensigt at opfylde de forpligtelser overfor kunderne, som det daværende selskab har indgået.

- Det betyder, at kunder, som har lagt ordrer ind inden konkursen – og som i mange tilfælde har betalt depositum til konkursboet – kan se frem til at disse ordrer vil blive effektueret af det nye selskab, At-bo Furniture A/S. Disse kunder vil inden for den nærmeste fremtid blive kontaktet direkte af en vores medarbejdere, med henblik på aftale om levering af de bestilte reoler, oplyser den nye virksomhed på sin hjemmeside.

Reolerne vil som hidtil blive fremstillet på fabrikken i Havdrup, og de nye ejere glæder sig over, at det er lykkedes at fastholde en lang række af de tidligere nøglemedarbejdere i produktionen.

Virksomhedens webshop genåbnes snarest, og inden for en overskuelig fremtid er planen at etablere showrooms i Aarhus og København.

At-bo Reolen blev grundlagt af Hjørdis og Peter Mottlau i 1967.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078