23948sdkhjf

Normann Copenhagen åbner i Hamborg

Normann Copenhagen åbner sin helt egen 200 m² store butik i Stilwerk, Hamborgs high-end shopping center for design og møbler.
Den 24. september 2014 slår Normann Copenhagen dørene op for en ny konceptbutik i Hamborgs gamle industrikvarter ved havnen; nærmere betegnet i Stilwerk GmbH, der holder til huse i et gammelt malteri.

I den nye butik vil kunderne møde et bredt udvalg af Normann Copenhagens kollektion. Et stort fokus kommer til at ligge på at introducere Hamborgs beboere til virksomhedens voksende møbellinje. Derudover vil Normann Copenhagens alsidige kollektion af lamper og tilbehør til hjemmet også være repræsenteret i stor stil.

Normann Copenhagens butik er placeret i Stilwerks rustikke underetage. Kendetegnende for lokalerne er rå murstensvægge og massive stålsøjler, der giver en industriel kontrast til de rene skandinaviske linjer fra de produkter, kunderne vil kunne finde i butikken.

En oplagt samarbejdspartner for Normann Copenhagen
Med shoppingcentre i både Hamborg, Berlin, Düsseldorf og Wien har Stilwerk for alvor markeret sig som et hotspot for internationalt design og en oplagt samarbejdspartner for den danske designvirksomhed.

Tyskland er et af Normann Copenhagens største eksportmarkeder i dag, hvorfor det ifølge virksomhedens ene direktør og medstifter, Poul Madsen, var helt naturligt at tage springet med en konceptbutik netop her.

- De seneste år har vi oplevet en øget interesse for vores brand i Tyskland og ikke mindst i Hamborg. Stedet er kendt som et handelsområde med hang til design og forkærligheden for skandinavisk design er stor, fortæller Poul Madsen.

Flere samarbejder i rækken
Hamborg-området Altona er om noget et eksempel på, hvor tæt tilknytningen til Danmark er. Området, der tidligere har været dansk, har nemlig i år været Københavns venskabsby i hele 350 år.

Jubilæet har Stilwerk fejret i august med ”Danish Design Weeks”, der har sat fokus på dansk design med en stor udstilling af danske designklassikere og nye designikoner; heriblandt flere produkter fra Normann Copenhagen. Det er altså ikke første gang Normann Copenhagen og Stilwerk slår pjalterne sammen.

Normann Copenhagen er at finde i Stilwerk i Hamborg indtil ultimo februar 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094