23948sdkhjf

Lokale protester redder Normann Copenhagen

Danske Supermarked ville ellers have placeret en Føtex Food i de gamle biograflokaler, men lokale protester har fået koncernen til at opgive.
Sidste sommer kunne Østerbro Avis oplyse, at Dansk Supermarked havde købt bygningen Østerbrogade 70 og ville opsige lejer designforretningen Normann Copenhagen for at indrette en Føtex Food på adressen.

Efterfølgende væltede det ind med læserbreve og protester, hvor Østerbroerne gav udtryk for at de ikke ønskede endnu et supermarked i bydelen, men langt hellere ville beholde designforretningen. Det oplyser Østerbro Avis.

Lytter til lokalbefolkningen
Dansk Supermarked har haft kig på netop Normann Copenhagens lokaler i 15 år, den store lokale modstand kombineret med ønsket om en bedre placering, har fået Dansk Supermarked til at rette fokus mod alternative placeringer på Østerbro.

- Det er klart. Nogen gange er der debat, når vi åbner, andre gange er det, når vi lukker. Vi har et nært forhold til det lokale forretningsliv, og vi lytter på tilbagemeldinger. Men det afgørende er, at vi ønsker en bedre placering, siger pressechef i Dansk Supermarked Mads Hvitved Grand.

Normann fortsætter som lejer
Dansk Supermarked vil fortsat være ejer af bygningerne på Østerbrogade med Normann Copenhagen som lejere.

For direktør Jan Andersen hos Normann Copenhagne er det en glædelig beslutning, da det er yderst magtpåliggende for ham og kompagnonen Poul Madsen at blive på Østerbro, hvor de stiftede Normann i 1999.

- Fedt! Det var da fantastisk, siger Jan Andersen, der har haft svært ved at forestille sig Normann Copenhagen i andre lokaler end de gamle biograflokaler ved Trianglen, hvor man har haft til huse siden 2005.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078