23948sdkhjf

Ilva på jagt efter designtalenter

Målet er at give nye, unge håbefulde designere en mulighed for at være med til at præge Ilvas brand, når møbelkæden nu for anden gang lancerer en designkonkurrence.
Ilvas designkonkurrence er en åben konkurrence for nytænkende og talentfulde designere, arkitekter og formgivere, som har en passion for design og indretning.

Vinderen får 50.000 kr. og muligheden for at se sit design komme i produktion og blive markedsført i Ilvas boligbutikker. Det oplyser Viborg Nyt.

Fra streg til prototype
Jeppe Olesen og Anders Gordons sofadesign var for et år siden blot stregtegninger på et stykke papir.

Den aarhusianske designduo fra virksomheden Oooja Design vandt Ilvas designkonkurrence i 2013 og i dag er tegningerne blevet til en prototype på det møbel som Ilva vil producere og sælge til foråret.

- Som vindere har vi den store ære at få bekræftet vores overbevisning om, hvad samtidens designtrends er. Det har været fantastisk at følge udviklingen og videreudviklingen af prototyperne, og se vores design tage form fra idéskitse til et fysisk designprodukt, siger Jeppe Olesen og Anders Gordon.

Fire kategorier
Med over 250 deltagere vurderer Ilva, at designkonkurrencen er en succes. Derfor har bolighuset nu åbnet konkurrencen igen.

Ilva er på udkig efter designideer til dagligstuen, spisestuen og soveværelset samt boligtilbehør, fortæller kædechef i Ilva Mie Krog.

- Med designideerne håber vi at ramme plet på tidens trends og, sammen med talentfulde designere, arkitekter og formgivere, at skabe designsuccesser, der er til at komme i nærheden af prismæssigt. Jeg håber, at rigtig mange vil se konkurrencen som en mulighed for at kickstarte eller udvikle deres karriere inden for boligindretning og design, siger hun.

Styrke Ilvas position i 2014
- Vi er på udkig efter et design, som kan komplimentere og styrke Ilvas position i 2014.

Designet må gerne repræsentere Ilvas stilgrupper, det skal have bred kommerciel appel, være innovativt, funktionelt og samtidig være kvalitet til en fair pris, afslører Mie Krog.

De håbefulde designere kan indsende deres forslag indtil den 28. februar 2014.
Læs mere om: Ilva
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078