23948sdkhjf

Familieejede Harald Nyborg og jem & fix slår omsætningsrekord - igen

På en håndfuld år er Harald Nyborg-koncernens omsætning vækstet med over 40 procent, og på bundlinjen tjener byggemarkedskoncernen trecifrede millionbeløb

Harald Nyborg-koncernen består af tre ben.

Byggemarkederne Harald Nyborg og Jem & Fix - samt boligkæden Daells Bolighus.

Mens sidstnævnte har kæmpet med millionunderskud de seneste mange år, står det anderledes godt til med de største kæder i koncernen.

Det viser årsregnskaberne for den samlede Harald Nyborg-koncern og for kæden Jem & Fix, der netop er offentliggjort. Igen, igen slår koncernen omsætningsrekord.

For den samlede koncerns vedkommende er det baseret på en toplinjevækst på cirka syv procent - mens det isoleret set for Jem & Fix drejer sig om en ditto vækst på knap tre procent.

Det er et resultat, som koncernens ledelse betragter som "tilfredsstillende".

Harald Nyborg A/S

  • Harald Nyborg A/S er moderselskab for koncernen, der bl.a. omfatter butikskæderne Harald Nyborg, Jem & Fix og Daells Bolighus.
  • Harald Nyborg A/S er en familievirksomhed, der ejes af Kurt Daell samt sønnerne Erling og Njal Daell.
  • Harald Nyborg A/S tæller godt 250 butikker og næsten 5000 medarbejdere fordelt over Skandinavien i både Danmark, Sverige og Norge.
  • I 2023 udgjorde Harald Nyborg A/S’ omsætning over otte mia. kroner.
  • Gert Sand er adm. direktør i Harald Nyborg A/S.
  • Erling Daell er bestyrelsesformand i koncernen - og hans far, Kurt Daell, er næstformand i selvsamme bestyrelse.

Kilde: Harald Nyborg A/S

Ligeledes peger ledelsen i årsrapporten på, at "regnskabsåret har været præget af den fortsatte konflikt imellem Ukraine og Rusland, og sidst på året uroen i Mellemøsten, hvilket har medført forsinkelser på leveringer".

"Det er lykkedes centralbankerne at få stabiliseret inflationen, der sammen med stigende lønninger har fjernet noget af usikkerheden hos forbrugerne. Det er i regnskabsåret lykkedes at nedbringe varebeholdningerne, der dels skyldes faldende kostpriser samt faldende styk antal," lyder det videre i årsrapporterne.

Harald Nyborg-koncernen forventer for 2024 at omsætte for mellem 8,2 og 8,4 mia. kr. - samt at lande et overskud efter skat mellem 350 og 400 mio. kr.

For Jem & Fix-kæden forventer ledelsen, at man omsætter for cirka fire mia. kr., mens bundlinjen skal lyde på 300 mio. kr.

Der er i skrivende stund 56 Harald Nyborg-varehuse og én Harald Nyborg-citybutik i Danmark.

Jem & Fix tæller 128 butikker på landsplan, mens Daells Bolighus består af to varehuse - ét i Glostrup og ét i Odense.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082