23948sdkhjf

Ungt brand vil skabe 'unik fortælling' med møbelproduktion af dansk træ

End ikke et år på bagen har møbelvirksomheden Anklang endnu.

CVR røber, at firmaet blev stiftet 30. august sidste år.

Og selvom selvsamme register viser en registreringsadresse i Vordingborg, er det med "røddet dybt plantet i et kreativt værksted mellem marker og skove i Præstø", at Anklang er opstået. 

Det fortæller den ene af møbelbrandets to stiftere, Puk Jaqueline Thorkildsen, til Wood Supply. 

- Vi bygger møbler, der ikke kun forvandler rum, men også forvandler vores forhold til naturen. Hvert møbel er en hyldest til dansk håndværk og naturens rigdom, siger hun. 

Peter Wolff udgør den anden part af stifterduoen bag det nye møbelbrand. 

Unik fortælling

Hun kalder Anklang for "en unik fortælling om lokal forankring og bæredygtighed". 

- I hjertet af Anklang ligger en vision om at skabe møbler af højeste kvalitet med dansk træ, tilføjer Puk Jaqueline Thorkildsen. 

Anklang er en del af et print- og indramningsværksted, hvorfra der frasorteres meget træ på grund af høje krav til rammernes udformning og indhold. Det er træ, der "er perfekt og ideelt til møbeldesign", slår Anklang-stifteren fast. 

Anklangs foreløbige møbelproduktion er desuden blevet en del af en udstilling på det kendte Louisiana-museum i København.  

- Vi er stolte over at have vores møbler er udstillet hos Louisiana, hvilket ikke blot fremhæver vores designæstetik, men også vores engagement i bæredygtighed og kvalitet, siger Puk Jaqueline Thorkildsen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094