23948sdkhjf

Stjernedrys på danske designerstole, da Obama besøgte Næstved

Da USA's tidligere præsident Barack Obama besøgte Næstved i sidste uge, affødte det naturligvis stor opmærksomhed. 

Men for en lokal møbelvirksomhed fra Roslev i det nordvestlige Jylland bød besøget på mere end blot et blot et visit fra den 44. amerikanske præsident.

Skipper Furniture A/S stod nemlig bag størstedelen af møblerne - blandt andet den ikoniske Bamsestol - på scenen i Arena Næstved, hvorfra Barack Obama holdt foredrag og blev interviewet. 

Og det vækker begejstring hos Steen Skipper, hvis far stiftede virksomheden tilbage i 1955. 

- Det er et kvalitetsstempel, det er klart. Det er en lille gren af familiens stolthed, der ligger i det, selvom det ikke er os, der ejer selskabet længere. Jeg kan godt være stolt af det på min fars og mine egne vegne, og det kan han også godt være, siger han til Wood Supply. 

Han har i dag titel af produktchef i Skipper Furniture, men han kunne selv have været anden generation som direktør i virksomhedens historie. 

Dog blev virksomheden solgt i 2012 til det svenske selskab Nelo AB.

Gentagelse fra 2022

Det var desuden også Skipper Furniture, der var leveringsdygtige i møbler, da Barack Obama besøgte Skive i 2022

Her var den ikoniske Bamsestol også en del af møblementet på scenen - ligesom den var det på scenen i Næstved. 

- Det var Vestergaard Møbler, der kontaktede os, for de havde fået til opgave at stille møbler til rådighed for præsidenten. De blev bedt om at finde nogle andre produkter, end da Obama var i Skive i 2022, men i sidste ende valgte de at kopiere setup'et fra besøget sidst.

Og ifølge Vestergaard Møblers Instagram-side er Bamsestolen fra Svend Skipper den tidligere præsidents personlige favorit - ja, faktisk udtalte Barack Obama, at han selv havde én tilsvarende derhjemme.

- Så der fik vi chancen igen, og det udnyttede vi selvfølgelig, siger Steen Skipper.

Han lægger ikke skjul på, at et præsidentbesøg bestemt ikke er nogen dårlig ting for promoveringen af virksomhedens møbler. 

Men modsat Barack Obamas første besøg i 2022 er Skipper Furniture mere tilbageholdende med den eksterne omtale i denne omgang. 

- Det betyder noget, især brandingmæssigt. Da han besøgte Skive, lavede vi et stunt ud af det og opnåede stor eksponering på den baggrund. Vi vil da gerne prale lidt af det, for dét at præsidenten selv har efterspurgt vores produkter, gør det hele mere unikt, siger Steen Skipper. 

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109