23948sdkhjf

Baracks bag sætter sig i Skippers stol i Skive

Når USA’s forhenværende præsident, Barack Obama, den 12. juni gæster Skive, slår han bagen i et dansk designikon fra lokalområdet.

Der er tale om stol nummer 91 fra Skipper Møbler, som grundlægger Svend Skipper selv designede tilbage i 1956, og i møbelvirksomheden, der i dag har skiftet navn til Skipper Furniture, glæder man sig over, at klassikeren nu får fornyet opmærksomhed.

– Vi har allerede oplevet en del bevågenhed fra lokalområdet, efter det blev offentliggjort, fortæller Steen Skipper, der er produktchef i virksomheden og søn af grundlæggeren.

– Og faktisk er det nok mig, der er mest stolt af det her – jeg har sagt til min far, at det kan han godt være, men han er ikke så meget til store armbevægelser, fortæller han.

Overfor TV Midtvest sætter stolens møbelpolsteruddannede ophavsmand da også ganske beskedne ord på bedriften.

– Min søn siger, at det skal jeg være stolt over, det er jo en ære, men det er ikke noget, jeg tænker så meget over sådan noget. Men jeg kan da godt se, at det er udmærket, vi kan få lidt omtale til firmaet, lyder det lunt fra den i dag 90-årige virksomhedsstifter.

For Steen Skipper er valget af stolen ikke alene udtryk for, at hans far har skabt en klassiker, men også for at virksomheden har formået at skabe gode relationer til lokalområdet.

– Det har jo nok lidt med held men også meget med god opførsel at gøre. Vi har før leveret møbler til kulturcentret, så når de vælger at kontakte os igen, må det være fordi, vi har opført os godt, og det er jeg glad for, fastslår han.

Og håbet er da også, at det ikke kun er i lokalområdet, stol nummer 91 får boostet opmærksomheden.

– Vi vil da prøve at ride lidt på den bølge, og vi har sat gang i en kampagne hos forhandlerne, så vi forsøger at skubbe lidt på. Der kommer forhåbentlig også lidt ekstra opmærksomhed af sig selv, og så handler det ellers om at gøre, hvad man kan for at udnytte sådan en mulighed, siger Svend Skipper.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.082