23948sdkhjf

Tv-investorer vil sende møbler af resttræ ud i verden

Det gav pote, da Didde Christiansen stillede sig op foran investorpanelet i DR-programmet Løvens Hule og fortalte sin historie om Wecycle Furniture. Hun gik nemlig derfra med en investering på 400.000 kroner og to nye partnere.

Anne Stampe og Louise Herping Ellegaard købte nemlig hver 10 procent af møbelvirksomheden, som producerer møbler i resttræ. 

- Didde har en sjælden kombination af kreativitet, talent for at omsætte idéer til virkelighed og en klar vision for fremtiden. Hendes fokus på genanvendelse resonerer med en voksende interesse for ansvarligt forbrug. Jeg ser frem til at se WeCycle nå ud over Danmarks grænser, siger Anne Stampe i en pressemeddelelse fra Nordic Female Founders.

- Diddes passion for design og hendes evne til at skabe smukke møbler med en mere miljøvenlig vinkel fangede øjeblikkeligt min opmærksomhed. Det der med at bruge restmaterialer til at lave møbler og interiør af, synes jeg, er interessant. Derudover bidrager Didde med en vindende personlighed, og hendes filosofi om, at "den enes skrald er den andens guld", gjorde det til en indlysende beslutning for mig at investere, udtaler Louise Herping.

Didde Christiansen startede eventyret med at bygge en bænk i genbrugstræ fra Den Grønne Hal i Christiania. Da hun satte bænken til salg på Den Blå Avis, blev hun kontaktet af Magasin, som i dag er en af Wecycle Furnitures 11 forhandlere.

- Jeg vil gøre op med køb-og-smid-ud kulturen, og det vil jeg gøre ved at lave møbler i 100 procent resttræ og naturlige tekstiler. Med Wecycle Furniture tager jeg kampen op i møbelbranchen, lyder det fra iværksætteren.

I dag samarbejder Wecycle Furniture med en dansk producent. Produkterne er fremstillet af resttræ i samarbejde med Bygma Danmark.

Se nøgletal for:
Læs mere om: iværksætteri
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.407