23948sdkhjf

Mifapladen roterer i toppen af hierarkiet

Ny direktør nedtoner betydningen af ændringerne på ledelsesgangen

Ny direktør - og ny bestyrelsesformand. 

Det nye år blev skudt ind med markante ændringer i toppen af direktionen og bestyrelsen hos pladevirksomheden Mifapladen, der er en søstervirksomhed til VTI - én af Europas største limtræsproducenter. 

Jacob Wernberg, der er direktør i netop VTI, overtog pr. 1. januar også direktørtjansen i Mifapladen - og afløste i den sammenhæng Flemming Nielsen, der dog i stedet tiltrådte som ny bestyrelsesformand. 

Dermed bytter de to profiler roller i virksomheden - men mere dramatisk er ændringerne således heller ikke, forklarer Jacob Wernberg til Wood Supply. 

- Det er blot for at strømline de berørte selskaber. Jeg bliver direktøren for begge selskaber og Flemming Nielsen bestyrelsesformanden - det giver mere mening i det daglige arbejde, skriver direktør Jacob Wernberg i et mailsvar til Wood Supply. 

Han har ikke yderligere at tilføje til rokaden i toppen af Mifapladen. 

Tidligere direktør i Mifapladen, Mette Pilgaard, fratrådte sin stilling i september 2022 og overgik dengang til virksomhedens bestyrelse. 

Hun er desuden datter af stifter og nu ny bestyrelsesformand Flemming Nielsen, som overtog direktørposten dengang i september 2022 - indtil afløseren, Jacob Wernberg, nu blev fundet. 

MIFApladen A/S
Regnskabsår 2022 2021 2020
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning - - -
Bruttofortjeneste 3,7 4,9 4,2
Resultat af primær drift 0,3 1,4 1,5
Resultat før skat 0,4 1,5 1,6
Årets resultat 0,3 1,1 1,2
Balancestatus 7,1 7,3 7,6
Egenkapital 4,5 5,2 4,7
Antal ansatte 7 9 7
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.468