23948sdkhjf

Duo foretager svensk møbelplejeopkøb: - Det perfekte match

Leather Master Scandinavia AB.

Navnet forekommer måske ikke så ligefremt for kendere af den danske møbelindustri, men på det svenske marked har virksomheden siden 1985 udviklet og solgt produkter til professionel møbelpleje. 

Nu er firmaet dog kommet på danske hænder, idet Torben Villadsen og Anders Skovbølling, der ejer Guardian Protection Products A/S og Kemisk Fagindustri ApS, i fællesskab har købt aktiemajoriteten i virksomheden. 

Guardian Protection Products A/S

  • Guardian Protection Products A/S producerer og markedsfører pleje- og vedligeholdelsesprodukter, hovedsageligt til møbelbranchen. 
  • Virksomheden blev stiftet i 2001 og har hovedsæde samt produktion i Vejen. 
  • Guardian Protection Products A/S afsætter sine produkter i ind- og udland under navnet ”Guardian” ligesom en del afsættes som private label til større internationale møbeldetailkæder og møbelproducenter.
  • Bestyrelsesformand er Torben Villadsen, mens Anders Skovbølling er adm. direktør.

Kilde: Guardian Protection Products A/S

Det skriver de i en pressemeddelelse. 

- Investeringen i Leather Master Scandinavia AB passer godt til vores vækststrategi, hvor vi planlægger en betydelig organisk vækst kombineret med selektive investeringer i virksomheder, der leverer højkvalitetsplejeprodukter til blandt andet møbel- og køkkenindustrien, udtaler adm. direktør Anders Skovbølling.

Flere markeder og nye kunder

Bestyrelsesformand Torben Villadsen supplerer og kalder opkøbet "det perfekte match til vores øvrige brands". Han ser frem til en "øget tilstedeværelse på flere markeder" samt en "tilgang af helt nye kundesegmenter". 

Sophia Jakobsson og Åsa Jörgensen, der hidtil har været ejere af Leather Master Scandinavia AB, vil i fremtiden figurere som minoritetsaktionærer i selskabet, ligesom den nuværende direktør, Markus Jörgensen, også fortsætter i sin stilling. 

- Vi har oplevet en meget åben og direkte dialog med Torben og Anders, og det er tydeligt, at de gerne vil investere for at udvikle vores virksomhed yderligere. Vi tror på, at vi med dem som medinvestor i Leather Master Scandinavia AB kan gøre virksomheden endnu stærkere, udtaler Åsa Jörgensen. 

Handlen afventer nu godkendelse fra de svenske myndigheder. Dette forventes endeligt gennemført i slutningen af denne måned. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: opkøb møbler
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.457