23948sdkhjf

Gulvleverandør sætter gang i generationsskifte

I tråd med koncernens strategiske ambitioner om et generationsskifte ændrer Moland Group i organisationen i to af koncernens fire driftsselskaber

Siden starten for 33 år siden, er Skive-baserede Moland vokset fra fire ansatte til fire driftsselskaber under koncernnavnet Moland Group.

Ved årsskiftet når byggematerialeleverandøren en ny milepæl, når koncernens forestående generationsskifte iværksættes og sønnerne til firmastifter Christian Østergaard, Emil og Søren (Østergaard red.) træder ind i rollerne som adm. direktører for selskaberne Moland A/S og Wimex A/S.

- Det er en glædelig nyhed, at der nu tages hul på dette skifte, som hele tiden har været en del af strategien for Moland Group og koncernens selskaber, udtaler koncerndirektør Carsten Rønberg i en pressemeddelelse.

- Både Emil og Søren (Østergaard red.) har et indgående kendskab til virksomheden, vores kunder og samarbejdspartnere. Deres dedikation og faglighed er ikke til at tage fejl af, fortsætter han.

Emil Østergaard har frem til den 1. januar 2024 fungeret som udviklingschef i Moland A/S, og Søren Østergaard har varetaget rollen som markedschef hos Wimex A/S.

Carsten Rønberg har hidtil varetaget posten som adm. direktør i alle selskaber samt i moderselskabet Moland Group A/S. Han fortsætter som adm. direktør for Moland Group A/S, Forzes A/S og Moland A/B.

Moland Group med hovedsæde i Skive og 60 ansatte i Danmark er leverandører af byggematerialer og specialist inden for gulve, akustiske løsninger og udemiljø. Moland Group er moderselskab for de fire driftsselskaber Moland A/S, Wimex A/S, Forzes A/S og svenske Moland Byggvaror AB.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11