23948sdkhjf

Året der gik 2023 (del II): Nyt liv til køkken-darling, en fabrikslukning og en fyringsrunde

I tre portioner bringer Wood Supply en top ti over årets mest læste artikler. I går bragte vi artiklerne 10 til 7, og her er artiklerne 6 til 4

6: Køkkenkæmpe nedlægger 80 stillinger

Den svenske køkkengiganten Nobia har købt sig tungt ind i det danske køkkenmarked via HTH, Invita og Uno Form. I begyndelsen af året modtog 80 medarbejdere på koncernens fabrik i Ølgod besked om, at deres stillinger blev nedlagt. Fabriksdirektør Michael Rosendahl Jensen fortalte, at medarbejderreduktionen svarede til det weekendhold, man oprettede i forbindelse med covid. Læs historien her.

5: Tvilum lukker fabrik

Næsten lige så slemt som i Ølgod gik det for sig i Kjellerup hos Tvilum. I slutningen af marts varslede direktør Kjeld Nielsen, at Kjellerup-fabrikken ville lukke, og fabrikkens 55 medarbejdere ville miste jobbet. Hvad Kjeld Nielsen på daværende tidspunkt ikke vidste, var, at kun to måneder senere ville han selv blive fyret.

4: Nyt liv til konkursramt køkkenkæde

Det er næsten umuligt ikke at holde af Hanstholm Køkken. Virksomheden forener nationens stolte tradition for køkkendesign og snedkerarbejde af høj kvalitet. I slutningen af januar gik Hanstholm Køkken imidlertid konkurs. Men allerede 13. februar kunne Wood Supply berette, at Hanstholm Køkken overlevede. Blandt andet Aalborg-baserede Villy Jæger havde købt sig ind i virksomheden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094