23948sdkhjf

Karup Design: Ny ejerkreds afsløret

Josephine Hagger og Henrik Kold bliver en del af ejerkredsen, og samtidig reducerer Viggo Mølholm sin ejerandel

Både Viggo Mølholm og Anders Stampe har en længere historie hos den Herning-baserede møbelgrossist Karup Design. I 2014 bliver Viggo Mølholm bestyrelsesformand for virksomheden. I 2017 kommer Anders Stampe til som administrerende direktør, og året efter begynder Mølholm og Stampe langsomt at overtage ejerskabet af den 50 år gamle virksomhed. I 2020 er den proces fuldført, og i disse dage tager virksomheden næste skridt i udvidelsen af ejerkredsen.

Josephine Hagger har siden 2021 haft ansvaret for virksomhedens markedsføring, og Henrik Kold har siden 2022 været ansat i stillingen som COO, og nu får de yderligere det ansvar, som et ejerskab medfører.

Så når man føler sig helt tryg og sikker på, at man arbejder sammen med de helt rigtige, så er vi enige om, at det skal belønnes Anders Stampe, administerende direktør for og ejer af Karup Design

- Vi kræver meget af dem, og de spiller en helt afgørende rolle for den virksomhedskultur, vi stræber efter, siger administrerende direktør Anders Stampe om marketing manager Josephine Hagger og COO Henrik Kold.

- Så når man føler sig helt tryg og sikker på, at man arbejder sammen med de helt rigtige, så er vi enige om, at det skal belønnes, fortæller direktøren yderligere om baggrunden for inddragelsen af Hagger og Kold i ejerkredsen.

Glæder sig til at eje

Både Josephine Hagger og Henrik Kold glæder sig til det ansvar og den rolle, som følger med ejerskabet.

- At være en del af noget større og bidrage aktivt har altid været min drivkraft. Jeg skyr ikke ansvaret, tværtimod trives jeg med det. Som medejer får jeg ansvaret og forpligtelsen både i op og nedture, siger Josephine Hagger om hendes nye rolle i Karup Design.

Også Henrik Kold giver udtryk for, at han føler sig hjemme i virksomheden.

- Jeg tror fuldt og fast på projektet. Med min baggrund indenfor IT, supply chain og håndværk virker det her som det helt rigtige sted at være. Jeg er havnet på den rette hylde. Det er det her, jeg har været i lære til de sidste 20 år, siger Henrik Kold.

Med inddragelsen af Josephine Hagger og Henrik Kold kan den midtjyske virksomhed nu med troværdighed hævde, at virksomheden er ejerledet, ikke bare af den øverste ledelse, men af hele ledelsen.

Mølholm reducerer ejerandel

Samtidig med, at Josephine Hagger og Henrik Kold indtræder i ejerkredsen, reducerer Viggo Mølholm sin ejerandel i virksomheden. Hvor Anders Stampe og Viggo Mølholm delte ejerskabet ligeligt tidligere, så vil fordelingen fremadrettet være 75-25 i Anders Stampes favør.

- Jeg finder det nu passende at reducere min ejerandel i overensstemmelse med Anders Stampes ønske, hvilket gør ham til hovedaktionær, siger Viggo Mølholm.

Viggo Mølholms rolle som Karup Designs bestyrelsesformand ændres imidlertid ikke.

- Jeg har givet Anders stampe håndslag på at fortsætte samarbejdet som bestyrelsesformand, foreløbigt indtil jeg fylder 75 år, forudsat at jeg fortsat kan bidrage positivt, siger Viggo Mølholm.

Det giver Karup Design mindst fire år med Viggo Mølholm i organisationen, for sidste år fyldte han 70 år. Som det burde være de fleste bekendt, er Viggo Mølholm BoConcepts mangeårige direktør.

KARUP DESIGN A/S
Regnskabsår 2022/23 2021/22 2020/21
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 17,3 14,1 15,0
Resultat af primær drift 6,9 5,5 5,6
Resultat før skat 6,6 5,4 5,8
Årets resultat 5,2 4,2 4,7
Balancestatus 22,8 27,1 33,1
Egenkapital 11,8 12,6 14,4
Antal ansatte 15 14 15
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14