23948sdkhjf

Tiago Jesus startede i kassen: Nu leder han et 400-mand stort møbelhus

Tiago Jesus begyndte som 19-årig som almindelig kassemedarbejder i et portugisiske Ikea-varehus. I dag er han nyudnævnt leder af koncernens 400-mand store afdeling i Aalborg

Som 19-årig havde Tiago Jesus ingen præcise karriereplaner. Indtil en plan udkrystalliserede sig var et halvtidsjob som kassemedarbejder i et af Ikeas portugisiske varehuse en mulighed, og Tiago Jesus slog til. Siden har Ikea været hans arbejdsliv.

I dag er Tiago Jesus 33 år og nyudnævnt leder af Ikeas varehus i Aalborg. Han har ellers ingen relation til den nordjyske hovedstad. For tre år siden arbejdede Taigo Jesus stadig i Portugal. I Braga nord for Porto ledede han Ikeas fødevareafdeling, i øvrigt til hans egen overraskelse.

- Jeg havde aldrig forestillet mig at skulle arbejde med fødevarer. Jeg vidste absolut ingenting om madbranchen, siger Tiago Jesus til Nordjyske.

- Jeg fik udvidet min horisont og set forretningen fra et helt andet perspektiv. Vores primære forretning er møbler og indretning, men fødevare er en vigtig del af hele konceptet, siger Tiago Jesus.

Og så gik det hurtigt. Efter et 3-årigt pitstop i Ikeas hovedkontor i Malmø er Tiago Jesus nu ny chef i Aalborg.

Den nye varehuschef indrømmer ærligt, at hans kendskab til Nordjylland og Aalborg var begrænset før udnævnelsen. Men Tiago Jesus har hele tiden været fascineret af Danmark. Både kulturen, maden og måden at leve på. Så han var ikke i tvivl, da Aalborg-muligheden meldte sig.

- Det var endnu en mulighed for at blive et bedre menneske. Både personligt og professionelt, siger Tiago Jesus.

I øvrigt er Ikea-chefens ambition, at Aalborg-varehuset tager samme rejse som Nordjylland selv.

- Vi skal vokse, blive dygtigere og der skal vigtigst af alt være plads til alle, slutter Tiago Jesus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079