23948sdkhjf

Designduo indretter trendhotel på Formland

Med Hotel Hotchpotch får design- og interiørmessen sit helt eget trend-hotel med lobby, restaurant, bar, hotelværelse og butik.
Hotchpotch betyder sammensurium, og det er netop, hvad de besøgende på Formland UP/Graded bliver mødt af i dagene 15.-18. august i MCH Messecenter Herning: Et sammensurium af belysning, møbler og interiør.

Det er designfirmaet Fly + Helsted, der står bag hotellet i belysningshallen LightUP/, hvor en række kendte brands eksponeres i forskellige miljøer. Der vil eksempelvis være en lobby, en restaurant og bar, et hotelværelse og en butik.

Hotel Hotchpotch placeres centralt i Hal G omkranset af 42 udstillere. I hotellet mødes kontrasterne i det lyse og det mørke, i det bløde og det hårde. Blandt de kendte mærker, som vil være repræsenteret i hotellet, er Louis Poulsen:

- Formland gør en ihærdig indsats for at skabe et nyt og spændende område med belysning og møbler sat sammen i forskellige miljøer, og det vil vi gerne bakke op om, ligesom det er vigtigt for os at være med til at samle belysningsbranchen. Med den energi, Herning lægger i det, ser vi et stort potentiale fremadrettet, udtaler detailchef Johnny Klausen, Louis Poulsen Lighting A/S.

Det er helt specifikt i baren og restauranten på hotellet, at de besøgende vil opleve designlampen Doo-Wop fra Louis Poulsen, som er en genlancering af Søværnspendellen fra 1952. Der er også stil over trend-hotellets møbler, som blandt andet kommer fra Hay.

Hotel Hotchpotch er skabt som inspiration til de besøgende indkøbere, som kan hente konkrete tanker og idéer til, hvordan belysning kan anvendes i forskellige rum og scenarier. Udover det rent visuelle vil der også være foredrag, en butik og en restaurant med salg af lækkerier.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078