23948sdkhjf

Køkkenkæde lander erfaren duo - og jagter 11 nye forhandlere

Nordjyske JKE har fået ny forhandler-duo i hovedstadsområdet, men ambitionerne rækker til langt mere. 

Peter Krogholt og René Rasmussen er den nye duo bag JKE i Lyngby. De to kan tilsammen bryste sig af 25 års køkkenerfaring, men nu springer de for første gang ud som selvstændige forhandlere af de nordjyske køkkener.

– Vi har drømt om egen køkkenbutik længe og overtager nu nøglerne til JKE-køkkenbutikken på Jernbanepladsen i Lyngby. Vi glæder os helt vildt til at byde kunderne indenfor. Vi blev selv betaget af de nordjyske køkkener, som er kendt for et stærkt nordisk design og en kvalitet, hvor der er kælet for detaljerne uden at prisen stikker af. Det er en interessant kombination, som også tiltaler kunderne, udtaler de nye butiksindehavere sammen i en pressemeddelelse.

Duoen overtager Lyngby-butikken i forbindelse med et generationsskifte, og Jesper Lassen, salgsdirektør hos JKE er overbevist om, at køkkenkæden dermed får et par stærke kort på hånden.

– René Rasmussen og Peter Krogholt har gennem mange år bevist, at de er dygtige køkkenfolk med en stor forkærlighed for design og kvalitet. Jeg er sikker på, at de også er de helt rigtige til at opfylde de mange ønsker, der er til kvalitetskøkkener i Lyngby og et stort opland, siger salgsdirektøren.

René Rasmussen, 39 år, er udlært snedker med 10 års erfaring i køkkenbranchen, mens 56-årige Peter Krogholt kommer med 15 års erfaring, og senest har de to arbejder sammen hos Svane Køkkenet. Der vil dog også fortsat være JKE-erfaring at trække på i butikken, hvor den erfarne indretningskonsulent Michael Terp har takket ja til at fortsætte under det nye lederskab.

11 nye mål på kortet

Ballingslöv-ejede JKE kunne i foråret præsentere tredje overskud i træk efter en årrække med tab, og vækstambitionerne er store. I fjor sikrede en aftale med svenske Electrolux Home, at den danske kæde ottedoblede sin tilstedeværelse i landet, men også på hjemmebane har der været nok at se til.

Senest er der også sket et generationsskifte i Roskilde med en ny forhandler, som melder om travlhed, og det samme er ifølge kæden tilfældet i Kolding, hvor en ny forhandler også melder om stor interesse for de nordjyske køkkener.

Som en del af JKE’s vækststrategi ønsker virksomheden også at åbne en række nye køkkenbutikker i byer som Glostrup, Hillerød, Slagelse, Næstved, Køge, Randers, Holstebro, Herning, Aabenraa, Vejle og Odense, når de rigtige forhandlere er fundet.

– Vi vil ikke åbne nye køkkenbutikker for enhver pris. Vi vil åbne nye butikker i takt med, at vi finder dedikerede mennesker, som drømmer om at få foden under eget bord i en køkkenbutik. Og byen skal også være rigtig. Og her er der aktuelt 11 byer, som er helt oplagte at åbne en JKE-butik i. Så går man og drømmer om en køkkenbutik med køkkener i høj kvalitet og nordisk design, så kom frit frem, opfordrer Jesper Lassen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141