23948sdkhjf

Stor auktion skal tømme vinduesfabrik

JVK-fabrikken i Føvling lukkede kort efter årsskiftet. Nu tømmes den 31.000 m² store produktionsejendom for varelager, inventar og maskiner ved en stort anlagt auktion.
Efter en mislykket redningsauktion indgav ledelsen i JVK Vinduer konkursbegæring den 9. januar i år. Direktør Arne Andersen købte efterfølgende rettighederne til produktsortimentet for et tocifret millionbeløb og startede op i virksomhedens gamle lokaler i Vorbasse, der havde stået tomme i en årrække. Sammen med en halv snes medarbejdere har han siden arbejdet på at videreføre JVK-brandet, og den proces forløber planmæssigt:

- JVK Vinduer er tilbage i Vorbasse, hvor det hele startede, og vi er kommet godt i gang med rådgivning og salg. Vi har allieret os med en dansk producent, der tilbyder 10 års garanti, præcis som vi selv har gjort, og samarbejdet fungerer fint, fortæller Arne Andersen til Wood Supply.

JVK-direktøren og hans ansatte har rigeligt at se til, fordi man, sideløbende med et stigende antal henvendelser fra både Danmark og Norge, også bistår kurator i afviklingen af konkursboet. Netop nu går der mange ressourcer til at forberede en stor auktion, hvor den 31.000 kvadratmeter store vinduesfabrik i Føvling skal tømmes for varelager, inventar og maskiner.

Alt lige fra vinduer, udestueelementer og døre til maskiner, værktøj, lister, søm og skruer; ja endda inventar og biler – er sat til salg. Det er auktionsfirmaet Campen Auktioner med auktionarius Finn Campen i spidsen, der forestår auktionen, som finder sted på den gamle vinduesfabrik over to dage; den 20. og den 21. juni.

Knap 1.500 katalognumre
Torsdag den 20. juni gælder det blandt hundredvis af træbearbejdningsmaskiner, massevis af værktøj, cirka 200 paller med lister, søm, skruer og beslag m.m. Desuden kontor- og kantinemøbler, edb-udstyr, køkkenmaskiner og udstyr samt trucks, biler og varevogne. I alt vil der på dagen komme cirka 700 katalognumre under hammeren.

Læs også: JVK opretter 20 studiepladser

Fredag den 21. juni er det cirka 750 katalognumre, der skal bortauktioneres. Blandt disse er flere end 1.000 dannebrogsvinduer, topstyrede vinduer og sidehængte vinduer. Cirka 400 døre; herunder yderdøre, indvendige døre, terrassedøre, stalddøre og franske døre, kommer også under hammeren.

Læs også: JVK starter forfra efter konkurs

Fredagens auktion vil også byde på 100 paller med blandet håndværktøj; heriblandt trykluftværktøj og små maskiner. Ydermere massevis af halvfabrikata, montageborde og meget, meget mere.

- Vi forventer et firecifret fremmøde og benytter lejligheden til at lave en lille stand, hvor vi viser vores nye produkter frem, tilføjer Arne Andersen.

Auktionen finder sted på Toftevej 7 i 6683 Føvling den 20. og 21. juni 2013. Begge dage åbnes dørene for besigtigelse kl. 8.00 og selve auktionen starter kl. 10.00. Adgang til auktionen koster 30 kroner. Beløbet dækker entré, katalog og bydenummer. Se hele kataloget på www.campenauktioner.dk
Læs mere om: JVK
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.283