23948sdkhjf

Skiftedag i Skanderborg: Indretningsvirksomhed sætter ny mand i front

En ny mand overtager 1. september direktørkasketten hos Skanderborg-baserede Ambiente.

Her tiltræder Allan Nielsen som topchef i messe- og indretningsvirksomheden og griber dermed stafetten efter indehaver Michael Skjødt, der de seneste seks måneder har fungeret som adm. direktør, og som nu igen helliger sig rollen som kreativ direktør.

– Jeg er meget glad for at få Allan Nielsen med på holdet. Han kommer med stor indsigt i udvikling og levering af skræddersyede løsninger, et stærkt kundefokus og bliver en stor gevinst for vores fortsatte arbejde med at styrke Ambientes markedstilbud, virksomhedskultur og ledelse, udtaler bestyrelsesformand Carsten Wædeled i en pressemeddelelse.

– Allan har den erfaring og de kompetencer, der skal til, for at sikre endnu flere unikke indretningsprojekter realiseres til glæde og gavn for virksomheder og medarbejdere. Allans lederskab med fokus på medarbejdertrivsel og kundetilfredshed harmonerer i øvrigt perfekt med Ambientes ånd og virksomhedskultur, lyder det videre fra bestyrelsesformanden.

Kendt fra kundesiden

Allan Nielsen kommer fra en stilling som adm. direktør i lysvirksomheden Loevschall samt baggrund, og CV’et rummer desuden roller i store danske industrivirksomheder som Grundfos og Danfoss.

– Jeg glæder mig til at blive en del af en kreativ, kompetent organisation med et kæmpepotentiale, og så ligger der en rigtig spændende opgave i at udvikle Ambientes løsninger med øget fokus på bæredygtighed og effektivitet, udtaler den nye direktør, der allerede kender en del til den midtjyske virksomhed.

– Efter flere år som kunde hos Ambiente har jeg på nært hold oplevet værdien af Ambientes turn-key løsninger, og hvordan de kan bidrage med blandt andet vækst og branding, lyder det.

Også Michael Skjødt, der har svinget den daglige taktstok siden virksomheden i udgangen af februar tog afsked med adm. direktør gennem fem år, Helle Bjerre, erklærer sig godt tilfreds med den nye mand på forposten.

– Jeg glæder mig til at overlade den daglige ledelse af Ambiente til Allan Nielsen, så jeg kan komme ud i verden med vores kunder og skabe endnu mere værdi for dem med vores kreative løsninger, lyder det.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093