23948sdkhjf

Køkkenforhandler har givet forretningen en overhaling – nu er der kun to køkkener tilbage

Et år efter Morten Gylling overtog Boform Hellerup inviterer han fredag til reception i den nyindrettede butik.

Her er blot to køkkener tilbage, men til gengæld har den erfarne køkkenmand indrettet de 140 kvm med både møbler og kunst, som han håber, kan skubbe yderligere til købelysten hos de potentielle køkkenkunder.

– Det er jo ikke en særlig stor forretning, og på så få kvadratmeter gav det ikke mening for mig at fylde en fire-fem køkkener ind, fortæller Morten Gylling og fortsætter.

– Samtidig ville jeg gerne have, at det hele hang godt sammen, både med hensyn til farver, hvor jeg kører det hele i tone i tone, men også at butikken er indrettet på en hyggelig måde, hvor man har lyst til at opholde sig.

Derfor er partneraftalen med Boform suppleret med en forhandleraftale med &Tradition, og i butikken på Hellerupvej er de to udstillede køkkener suppleret med såvel et garderobemiljø som et stuearrangement. En kombination der allerede har høstet ros fra kunderne.

– Det jeg selv oplever, og som jeg også får at vide af kunderne, er, at man kommer ind et sted, hvor der er rart at være – folk kan godt lide at komme herind og fornemme den stemning, her er, og jeg vil gerne have, at kunderne bliver inspirereret til at arbejde videre med deres indretningstanker i min retning, forklarer Morten Gylling.

Lang erfaring med rum

Indehaveren har mere end 20 års erfaring fra køkkenbranchen, heraf tre som forhandler for et andet brand, og før det arbejdede Morten Gylling som indretningsarkitekt med fokus på butiksinventar.

– Faktisk startede jeg helt tilbage som 18-årig som butiksdekoratør, fortæller den i dag xx-årige Boform-forhandler, der således har mangeårig erfaring med at se og indrette rum i deres helhed.

Netop helheden er derfor vigtig for Morten Gylling, der ikke alene har givet plads til møbler men også til kunst og keramik fra lokale kræfter i de nyindrettede lokaler.

– Der var skulpturer hernede, som jeg troede hørte med, da jeg overtog forretningen. Det viste sig, at den bare var til låns, og da kunstneren kom for at hente den, sagde jeg, at jeg ville beholde den, og så endte vi med at lave en aftale, fortæller han om samarbejdet med den lokale kunstner Pia Hutters, der nu udstiller fast i forretningen, sammen med den lokale keramiker Viki Weiland.

– Jeg ville gerne have noget lidt mindre traditionelt, og samtidig noget der passer ind i Boforms univers, der bygger på godt håndværk. Samtidig er både Pia og Viki to superfede personer, og jeg har også valgt at holde fokus på samarbejdspartnere, som jeg arbejder godt sammen med, lyder det.

Og selvom der blot er to køkkener tilbage i køkkenbutikken, frygter Morten Gylling ikke, at det går udover køkkensalget, at kunderne på Hellerupvej nu kan gå fra butikken med både kunst, keramik og møbler under armen.

– Mit primære fokus og det, jeg er god til, er køkkener, garderober og badeværelser, og det er også det, hovedparten af kunderne kommer efter. Møbler og kunst har jeg for at kunne skabe helheden, og jeg tror, at det kan hjælpe kunderne til at se sammenhængen hjemme hos dem selv også – på den måde kan vi tænke hele rummet sammen, lyder det.

Alle interesserede er velkomne i Boform Hellerup til reception 1. september fra klokken 14.00, hvor en bartender vil servere cocktails, en dj spiller op, og der vil være lidt tapas til de småsultne.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109