23948sdkhjf

Sætter navn på lejer: Lokal møbelvirksomhed rykker ind på 12.000 nye kvadratmeter

Det er en lokal møbelvirksomhed, der næste år kan se frem til at rykke ind i den 12.000 kvm store lagerbygning, der netop nu er under opførelse i Holstebro.

Det afslører Dagbladet Holstebro-Struer, der i sidste uge berettede om byggeriet, som tidligere Actona-direktør Torben Villadsen står bag i samarbejde med entreprenørselskabet Krabbe & Co.

Til avisen fortæller Torben Villadsen, at lejeren af det kæmpestore møbellager bliver Notio Living, der fra basen i Holstebro har haft voldsomt vokseværk det seneste årti, og som i 2021 blev solgt til den canadiske kæmpe DorelIndustries.

Ifølge den tidligere Actona-direktør har parterne arbejde på lager-projektet i halvandet år, og placeringen er ingenlunde tilfældig.

– Vi har overvejet forskellige placeringer i Danmark, og vi syntes, det var bedst at ligge her. I forvejen ligger der ikke så mange større logistikejendomme, siger Torben Skov Villadsen til Dagbladet Holstebro-Struer.

En kæp i væksthjulet

Notio Living, der har mere end 30 år på bagen, henter hovedparten af sin omsætning på eksportmarkeder i særligt Europa og USA, og gennem det seneste årti har virksomheden indkasseret det ene millionoverskud efter det andet.

Adm. direktør Søren Halkjær Søgaard har imidlertid aldrig haft noget stort behov for at udbasunere succeshistorien i mediesammenhænge, men da han i 2021 solgte virksomheden til canadiske Dorel Industries i en handel til mere end 100 mio. kr., satte han alligevel ord på fremtidsudsigterne.

– Det (opkøbet, red.) vil helt klart føre til et øget behov for flere kollegaer, som vi skal bruge på vores kontor og lager i Holstebro. Jeg glæder mig ekstremt meget til disse nye udfordringer og er glad for at være en del af det team, som skal være med til at vækste Notio Living A/S i de næste mange kommende år for Dorel Home, lød det i den forbindelse.

Ifølge Det Centrale Virksomhedsregister tæller staben i dag 43 ansatte og er dermed næsten firedoblet over de seneste ti år, men i fjor måtte virksomheden undvære det millionoverskud, der ellers var begyndt at ligne en fast tradition.

Efter skat landede årets overskud på 700.000 kr., hvilket ikke alene er langt fra de 16 mio. kr., der blev tjent i 2021 men også det laveste resultat siden 2004.

Ifølge årsrapporten kan resultatet, der betegnes som både utilfredsstillende og “væsentligt under den forventede indtjening”, henføres til de generelle økonomiske vilkår i verdensøkonomien, og ledelsen forventer ikke, at de vilkår bliver bedre lige med det samme. For indeværende år forventes således et resultat i niveauet 1-5 mio. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109