23948sdkhjf

Løntvist udløste konkurs i møbelfirma

Firmaet Wood Studio ApS, som arbejdede med redesign af klassiske, brugte designmøbler, blev - som tidligere beskrevet her i spalterne - taget under konkursbehandling i starten af måneden.

Medejer og adm. direktør Heinrich Ilskov Jessen sagde i den forbindelse til Fredericia Dagblad, at han ikke vidste, hvem der stod bag konkursbegæringen. Heller ikke firmaet stifter, Christina Koch Petersen, var klar til at fortælle mere om konkursen.

Nu kan kurator, advokat Michael E. Hansen fra Penta Advokater, så oplyse til Fredericia Dagblad, at konkursen skyldes et krav fra en lønmodtager grundet manglende lønbetaling.

- Det hele i sagen er endnu ret nyt. Men værdierne i form af blandt andet varelager og produktionsanlæg er blevet sikret, siger Michael E. Hansen til mediet.

Nu venter arbejdet med at undersøges om der er interesse for at overtage den konkursramte møbelvirksomhed med base i Fredericia.

Wood Studio havde hvad der svarer til 4 årsværk i maj 2023, fremgår det af CVR

For selskabet er der én årsrapport, som dækker perioden 18. marts 2022 til 31. december 2022, og viser en nettoomsætning på 759.000 kr. samt et underskud efter skat på 115.484 kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047