23948sdkhjf

Møbelbutik har åbnet showroom langt hjemmefra: Efterspørgslen går på særligt to ting

Havemøbelforretningen Vestmark har hjemme i Assens, men har netop åbnet et showroom i Hillerød.

En stor del af kunderne kommer ikke fra lokalområdet, men fra Sjælland, og derfor besluttede ejerne 1. marts at åbne et udstillingsrum på den nordlige del af øen. Det skriver Fyens Stiftstidende, som har besøgt ægteparret Thomas og Marianne Vestmark.

- Det er udelukkende for kundernes skyld. Vi har mange kunder, der kommer fra Sjælland, og nu kan de køre forbi showroomet og få en idé om, hvilken type møbler og kvalitet, vi sælger, før de kører den lange tur herover, siger Thomas Vestmark til avisen.

Sortimentet hos Vestmark kommer primært fra Holland og møbelproducenten Life, som laver kvalitetsmøbler. Ejerne bliver allerede kontaktet af kunder, som har været forbi showroomet og vil høre mere om møblerne. Det er særligt loungesæt og udendørssæt, som de mærker efterspørgsel på for tiden.

Startede som grossistvirksomhed

Vestmark har eksisteret siden 1989. De første 30 år solgte de møbler fra et nedlagt landbrug i Barløse, men i 2019 rykkede ægteparret til Assens by.

Wood-Supply fik dengang en snak med Thomas Vestmark, som begrundede flytningen med, at den nye adresse gav bedre mulighed for at vise møblerne frem.

- Vores nye sted er mere gearet til den her type møbler. Kvalitetsmøbler kræver nogle gode rammer, så de kan få en ordentlig fremvisning, sagde Thomas Vestmark.

Vestmark startede med at være grossistvirksomhed i 1989 uden egentlig butik. Men nu har de omkring 1000 kvm at boltre sig på i Assens, hvor de kan sælge til privatkunder samt en del hoteller.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125